Kocaelispor'da 'doktor' krizi 

Başta transfer politikası olmak üzere el attığı hemen her şeyi berbat eden Kocaelispor'daki Engin Koyun yönetimi, şimdi de 'Kulüp Doktoru' krizi yarattı. Takımın 3'üncü Lig'de oynadığı dönemden beri Kulüp Doktoru olarak görev yapan Dr. Ahmet Kazım Zorlu, hiçbir gerekçe gösterilmeden bu görevinden alındı. 

İzmitli ve gerçek bir Kocaelispor taraftarı olarak bilinen Dr. Zorlu’nun yerine bu göreve parti tavsiyesi ve kartviziti ile getirilecek yeni bir doktor aranıyor.  Dr. Zorlu, her maçta kulübede yer almış, Kocaelispor’un attığı her golde kulübü de en çok sevinen kişilerden biri olmuştu. Kocaelispor’u bir parti rozeti ile yöneten anlayış, Burak Süleyman, Gökdeniz Bayraktar, Mesut gibi futbolcuları sırf İzmitli oldukları için bu kulüpten uzaklaştırmıştı. Dr. Zorlu’nun görevine son verilmesi de aynı zihniyetin tavrı olarak değerlendiriliyor. 

BÜYÜK SIKINTI VE TEPKİ VAR
Öte yandan, Kocaelispor’da yabancı transferlere büyük paralar ödenirken, idari personelin maaşlarının uzun süredir düzgün ödenmediği, bu nedenle kulüpteki idari personelin de büyük sıkıntı ve tepki içinde olduğu bildiriliyor. Engin Koyun yönetimi ve Mustafa Reşit Akçay zihniyetinin Kocaelispor’a daha ne kadar egemen kalacağını camia çok merak ediyor. Bu arada Başkan Engin Koyun ve yönetim ile taraftar arasındaki gerginlik de giderek artıyor.

 

Dr. Ahmet Kazım Zorlu

 

Bakmadan Geçme