Kocaeli Kart Ofisi 12 Eylül'de hizmete başlıyor

İzmit Mimar Sinan Yaya Üst Geçidi'nin sahil kısmında yapılan yeni Kocaeli Kart Seyahat Kartları Ofisi, 12 Eylül'de hizmet vermeye başlıyor

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Vatandaşların ulaşım imkanlarından yararlanırken kullandığı, Kocaeli Kart ile ilgili tüm işlemlerini yapabileceği yeni Seyahat Kartları Ofisinde çalışmalar tamamlandı. Mimar Sinan Üstgeçidi sahil ayağında inşa edilen ofiste Kocaeli Kart ile ilgili tüm işlemler 12 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlıyor.

İHTİYACIN ARTMASI

Fuar içinde bulunan Seyahat Kartları Merkez Ofisinde nüfus yoğunluğunun artmasıyla birlikte daha büyük bir hizmet binası ihtiyacı ortaya çıktı. Artan ihtiyaca karşılık vermek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Üstgeçidi sahil tarafında yeni ofis yaptı.

YENİ BİNAYA TAŞINDI

Artan Kent Kart taleplerine hızla çözüm bulmayı ve yerinde hizmeti amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ve Gebze ilçelerine ‘Seyahat Kartları Ofisi’ kurdu. Taleplerin yerinde ve zahmetsizce karşılanması için kurulan ofisler, vatandaşlara hizmet veriyor. Bu kapsamda fuar içinde bulunan ‘Seyahat Kartları Merkez Ofisi’ daha iyi hizmet vermek için Mimar Sinan Üstgeçidi altına yapılan yeni binaya taşındı.

BİRÇOK İŞLEM TEK YERDEN

Yeni Kocaeli Kart Merkez Ofisi bireysel kartların basımı, dağıtımı, öğrenci vize işlemleri ile diğer birçok farklı hizmeti tek yerden yapacak. 12 Eylül Pazartesi hizmete girecek Kocaeli Kart Merkezi, şehir merkezindeki vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verecek.

DAHA GENİŞ BİR MEKAN

Çelik malzemeden tek katlı olarak inşa edilen Kocaeli Kart Seyahat Kartları Ofisi içerisinde gişe görevlileri bankoları, bakiye aktarım ofisi, kayıp eşya ofisi bulunuyor.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN