Kocaeli'den tanıdık isimler bakan yardımcısı oldu

22 Haziran Perşembe günkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararları çerçevesinde Kocaeli'nin yakından tanıdığı bazı isimler bakan yardımcısı oldu.

İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığı döneminde Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreterliği görevini yürüttükten sonra Van, Bursa, Antalya, Diyarbakır Valisi olarak görev yapan kentin sevilen isimlerinden Münir Karaloğlu, İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atandı.

22 Haziran Perşembe günkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararları çerçevesinde İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı görevine getirilen Münir Karaloğlu, İstanbul Hukuk Fakültesi mezunudur.

Karaloğlu, Karakeçili, Harran, Çekerek, Reşadiye kaymakamlıkları, İçişleri Bakanlığı hukuk müşaviri ve Başbakan danışmanı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliği görevlerinin yanısıra Van, Bursa, Antalya ve Diyarbakır Valisi olarak da görevler üstlenmişti. Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 12 Mayıs 2022 tarihine kadar görev yapan Karaloğlu, en son mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararları çerçevesinde ilimizden bir isim daha Bakan Yardımcılığı'na atandı.

Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan Serim Ailesi'nden Maksut Serim’in oğlu Yasin Ekrem Serim, yeniden Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevine getirildi.

Hemşehrilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz.

Bakmadan Geçme