Kimse Kocaelispor markası üzerinden prim yapmaya kalkışmasın

Kocaelispor Teknik Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Yaşar, bir internet sitesinde çıkan ''Başkan Koyun ve yöneticilerden skandal transfer görüşmesi'' başlıklı habere tepki göstererek ''Başkan Engin Koyun ve yöneticilerimizde bir cafede transfer görüşmesi yaptığımız haber tamamen asılsızdır. Kimse Kocaelispor markası üzerinden prim yapmaya kalkışmasın.' Dedi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Seval Sezer

Kocaelispor Teknik Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu görevlerinin yanı sıra Transfer Komitesi Başkanı da olan  Mehmet Yaşar, habere tepki göstererek ‘’Başkan Engin Koyun ve yöneticilerimizde bir cafede transfer görüşmesi yaptığımız haber tamamen asılsızdır.’’ Dedi.

''Çamur at izi kalsın anlayışı ile habercilik yapılmaz''


Konu ile ilgili Kocaeli Zirve Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Mehmet Yaşar şu ifadeleri kullandı;
‘’Transfer görüşmesinin yapıldığı denilen yer Beyaz Yalı Restoran benim sahibi olduğum bir mekan. Ben burada yönetimi içinde bulunduğum Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’u veya bir başkasını ağırlayamayacak mıyım? Burası halka açık ve nezih bir mekan. Her kesimden arkadaş ve dostlarımızı ağırladığımız bu mekanda iddia edildiği gibi transfer görüşmesi yapılmamıştır. Herkes aklını başına toplasın. Öyle çamur at izi kalsın anlayışı ile habercilik yapılmaz. Bu haberi yapanların nasıl bir zihniyette olduğunu tüm Kocaeli biliyor zaten. Kocaelispor menfaatleri dışında hiçbir çalışmamız olmamıştır ve asla olamaz.

''Onlarda vicdan bile olmadığını tüm Kocaeli biliyor.

Bu tür yalan ve asparagas haber yapanları vicdanları ile baş başa bırakmak isterdim ama onlarda vicdan bile olmadığını tüm Kocaeli biliyor. Kocaelispor’un menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kimse de kentin en önemli ve en özel değeri Kocaelispor markası üzerinden prim yapmaya kalkışmasın.’’ Dedi.
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Serkan sapladı | 16 Ocak 2022 23:17

    Mesleğin ve futbol geçmişin ne asalak herifler defolun

  • Emre gölgük | 16 Ocak 2022 12:55

    Mehmet bey kocaelispor üzerinden prim yapmak isteyen sizlersiniz kocaelispor a yakışmadığınızı tüm gölcük biliyor maalesef ancak bunu siz anlayamamışsınız istifada bir hizmettir ikiz mehmet bey

BUNLARA DA BAKIN