Kemalpaşa Mahallesi'ne iddialı aday

İzmit'te geniş bir kesim tarafından tanınan Metin Hakan Gündüz İzmit'in merkez mahallelerinden Kemalpaşa Mahallesi'nde muhtar adayı oldu

1973 İzmit, Kemalpaşa Mahallesi doğumlu olan ve 50 yıldır mahallesinden hiç ayrılmayan Metin Hakan Gündüz, mahallesinin sorunlarını bildiğini ve hizmet için hazır olduğunu vurguladı. Uzun yıllar bir şirkette yönetici olarak çalışan, geçtiğimiz yıl emekli olan; evli ve 2 çocuk babası Metin Hakan Gündüz, mahallesi için proje ve hedeflerini şöyle sıraladı:

Senelerce büyüklerimiz tarafından yürütülen fakat son yıllarda unutulan geleneksel KEMALPAŞA MAHALLESİ BAYRAMLAŞMASI etkinliğinin yeniden hayata geçirilmesini sağlayacağız.

Mahalle aralarında araç trafiğine, ambulans ve itfaiye geçişine engel olacak şekilde yapılan araç parklarının çözümü konusunda gerekli aksiyonlar alınacaktır.

Mahallemizde bulunan KÜLTÜR TEPESİ alanında kırık tahta döşemelerin tamir edilmesi ve parkın aktif şekilde sosyal ve kültürel etkinlikler organize edilmesi için yetkililer ile görüşeceğiz.

Her yaştan komşumuzun  kullanması adına spor ve egzersiz aletlerinin park alanlarına kurulması için belediye ile görüşmeler gerçekleştirilecektir.

Sokak ve park içerinde karanlık nedeniyle tehlike arz eden eksik olan aydınlatmalarla ilgili gerekli kurumlar ile iletişime geçeceğiz.

Sağlıklı ve temiz bir çevre için  çöp konteynırlarının çevresinin düzenli olmasını sağlamak adına gereken adımları alacağız.

Mahallemizde yaşayan engelli, öğrenci, çocuk ve yaşlılarımızın ihtiyacı olan çözümler için gerekli makamlarla sürekli irtibat halinde olacağız.

 Mahallenin her sorununda kolayca ulaşabileceğiniz içinizden biri diyen Gündüz, 0532 454 39 26 numaralı hattan kendisi ile iletişime geçebileceklerini ifade etti.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme