Karadaşlı'dan 19 Mayıs mesajı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Diyanet Birlik Sen Marmara Bölge Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, ' Aziz Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsızlığı için, kurtuluş meşalesini ateşlediği, Milletin birlik ve beraberliğinden  almış olduğu güçle tüm dünyaya ilan edilen tarihin bugün 103. Yıldönümünü millet olarak kutluyoruz' dedi.

Diyanet Birlik Sen Marmara Bölge Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

103.YILIMIZ KUTLU OLSUN
Karadaşlı mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda, ilk ve en anlamlı adım, Gazi Mustafa Kemal’in, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a gitmesi olmuştur. Aziz Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsızlığı için, kurtuluş meşalesini ateşlediği, Milletin birlik ve beraberliğinden  almış olduğu güçle tüm dünyaya ilan edilen tarihin bugün 103. Yıldönümünü Millet olarak kutluyoruz.

MİLLİ ŞUURLA 
Bağımsızlığını koruma konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelen,  her yaştan vatandaşıyla bir kahramanlık destanı yazan Türk Milleti,  Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ardından muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için aynı Milli şuurla Devletiyle Milletiyle bütünleşerek mücadelesini sürdürüyor.

KUTLUYORUZ
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere Aziz Milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme