• Haberler
  • Gündem
  • Kalite ve profesyonellik onlarda… ATAOĞLU LASTİK & SPEED DYNO OTO EKSPERTİZ

Kalite ve profesyonellik onlarda… ATAOĞLU LASTİK & SPEED DYNO OTO EKSPERTİZ

Derince, Eski Liman Yolu, Teco Petrol içinde açılan ATAOĞLU LASTİK ile SPEED DYNO OTO EKSPERTİZ, sektöründe tecrübenin ve profesyonelliğin bir ürünü, artık aracınıza güvenerek yola daha rahat çıkabilirsiniz

HAZIRLAYAN:TÜLAY DURAN

19 senedir kendi tır ve kamyonlarıyla İzmir’in tüm lastiklerinin lojistiğini sağlayan, Atilla Ataoğlu, biraderi Aytekin Ataoğlu ve amcalarının oğlu Cüneyt Ataoğlu bu tecrübelerini hizmet sektörüne çevirdiler. Bu üçlü ayağın dördüncü ayağı ise; 1992 yılından beri yine lojistiğin içinde olan, 14 sene Derince Şoförler Derneği Başkanlığı görevini üstlenen ve 2016 yılından beri de oto alım satım işini başarıyla yöneten enişteleri Tayfun Çepil’le tamamlandı. Derince, Eski Liman Yolu, Teco Petrol içinde açtıkları ATAOĞLU LASTİK& SPEED DYNO OTO EKSPERTİZ ile Kocaeli’ne kalite ve profesyonellik adına imza atıyorlar.

 SIFIR İLE İKİNCİ EL LASTİK SATIŞI,  LASTİK TAMİRİ VE LASTİK OTELİ

Açtıkları, ATAOĞLU LASTİK & SPEED DYNO OTO EKSPERTİZ ile aracınıza dair geniş bir hizmet yelpazesi bu iki firmanın çatısı altında bulunmakta ve lokasyon olarak E-5 üstünde olması nedeniyle de bu hizmetleri daha kolay ulaşabileceksiniz. Bin metrekare alanda hizmet veren bu iki firmada ayrıca aracınızın tüm yapım aşamasını seyredebileceğiniz, çayınızı, kahvenizi içebileceğiniz bir bekleme odası da mevut. Burada alacağınız her hizmet anlayacağınız üzere şeffaflık ve güvenirlik üzerine kurulu. Ataoğlu Lastik firmasının hizmet alanı adından belli olduğu gibi, sıfır lastik satışı, ikinci el lastik satışı, lastik tamiri ve lastik oteli olarak sınıflandırılabiliriz. Buradaki tecrübenin adı ise Aytekin Ataoğlu ve muhasebede Cüneyt Ataoğlu.

HANKOOK NEXEN İLE TÜM MARKA LASTİKLER BURADA

Güney Kore malı olan ve son iki senedir Türkiye’de diğer markaların önüne geçen Hankook Nexen lastikleri Ataoğlu Lastik’te bulabilirsiniz. Diğer tüm lastik markaların da satışının olduğu Ataoğlu Lastik, ayrıca lastiklerinize de bünyesinde bulundurduğu lastik otelinde ev sahipliği yapıyor. Kış ve yaz dönemlerinde dönüşümlü bırakacağınız lastiklerin balans ayarları, fitil ve sibop değişikliği gibi tüm bakımları da yine Ataoğlu Lastik’te yani misafir olduğu yerde gerçekleşiyor. Ayrıca hizmet aldığınız saatlerde işiniz var ise; işletmeden araç temin edebilir veya işinize kendinizi bıraktırabilir, aracınızın tüm lastik bakımları yapıldıktan sonra, aracınızı yıkanmış şeklinde işyerinizde teslim alabilirsiniz.

SPEED DYNO OTO EKSPERTİZ’DE SIFIR HATAYLA ARACINIZI ALIN

Türkiye’de özellikle ikinci el araç alım satımlarındaki en önemli sorunlardan biri ise, aracımızın değerini gerçek anlamda bilmememiz. Önümüzdeki yıllarda noter satışında eksper raporunun şart koşulacağını düşünürsek; güvenilir ekspertiz noktası da daha önemli konuma geliyor. İşte bu aşamada Speed Dyno Oto Ekspertiz ile Tayfun Çepil ve Atilla Ataoğlu bu güvene imzalarını atıyorlar. Piyasadaki makinalara göre daha büyük bütçelerle alınan İtalyan marka eksper makinası sıfır hatayla risk almadan size en güvenli aracı tarafsız olarak sunuyor. Profesyonel çözümlerle risk almadan ikinci el araç almak tamamen sizin elinizde.

GÜVENİLİR EKSPERTİZ NOKTASI VE PROFESYONEL ÇÖZÜMLER

Speed Dyno Oto Ekspertiz’de, motor kontrolleri, kaporta ve boya kontrolleri, mekanik kontroller, test sürüş kontrolleri, süspansiyon kontroller, iç ve dış ekspertiz, fren testi, motor testi ile Dyno testi yapılmakta. Ayrıca bu testler yapılırken saptanan sorunlar bizzat alıcı çağrılarak gösterilmekte ve ilgili rapor da hazırlanmakta. Güvenilir ve tarafsız olmayı ilke edinen Speed Dyno Oto Ekspertiz, TSE belgeleri, sertifikalı personelleri ile Derince’de tekler. Standart paketin 150 TL olduğu Speed Dyno Oto Ekspertiz’de ayrıca 250 TL olan ultra lüks paket ile aracınızın içindeki sigara yanığına kadar eksper yaptırabilirsiniz. Hatta bu ultra lüks pakette sizden izin alınarak araç tavanına kadar sökülüp tüm kontrolleri yapılıyor. Bu işlem de 2 saat sürüyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

Şuan piyasaya göre bu kalitede daha uygun fiyatlarla hizmet veren Speed Dyno Oto Ekspertiz ve Ataoğlu Lastik için müşteri memnuniyeti ön planda ve onlar için para son düşünceleri. İki, üç sene içerisinde Kocaeli’nde bir numara olma adında adımlar atan Speed Dyno Oto Ekspertiz ve Ataoğlu Lastik için işte iletişim bilgileri;
Deniz Mah., Hürriyet Cad., No:91 Eski Yol, Tesco Petrol içi Derince/KOCAELİ
0262 239  1141

Bakmadan Geçme