• Haberler
  • Gündem
  • İzmit'in Çocukları, unutulmayacak bir bayram yaşatacak

İzmit'in Çocukları, unutulmayacak bir bayram yaşatacak

İzmitin Çocukları Dostluk Grubu önceki akşam yönetim kurulu ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi. Ramazan Bayramının ikinci ve üçüncü günü yapılacak şenliklere vatandaşları davet eden yönetim, sürprizler olacağını da söyledi

İzmit’te ihtiyaç sahibi ailelere dağıttıkları 10 bin takım kıyafet ve Ramazan ayı boyunca yapılan 1640 koli yardımıyla kentin en aktif sivil toplum oluşumlarından İzmitin Çocukları Dostluk Grubu, önceki akşam iftar programında bir araya geldi.

SON DETAYLAR GÖRÜŞÜLDÜ
İzmitin Çocukları Dostluk Grubu Başkanı Samet Şengöz ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı iftar programında Ramazan Bayramının ikinci günü Akmeşe’de, üçüncü gününde Kul Mahmut’ta yapılacak şenliklerle ilgili son detaylar görüşüldü.

ŞENLİK VAR
İzmitin Çocukları Dostluk Grubu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin de katkılarıyla Ramazan Bayramının ikinci günü Akmeşe Köy Meydanında saat 15:30’da başlayacak şenliğe imzasını atacak. Yöresel yemek ve ikramlar, animasyon gösterileri, çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır, Osmanlı macunu ve halk gösterilerinin yer alacağı programın Akmeşe ayağında Rumelili sanatçılar Orhan ve Kemal de sahne alacak.

ÜÇÜNCÜ GÜN KULMAHMUT HOROZUM
Ramazan Bayramının üçüncü günü ise şenlik Kul Mahmut Horozum Köyünde devam edecek. Kul Mahmut’taki etkinlikte ise Halil Özçelik sahne alacak. Çocuklara unutamayacağı bir bayram yaşatmak şiarıyla programı tertipleyen İzmit’in Çocukları Dostluk Grubunun ayrıca sürpriz bir yardım programıyla İzmitli ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüreceği de öğrenildi.

Bakmadan Geçme