İzmir'de düğün fotoğrafçılarından alabileceğiniz hizmetler

İzmir, düğün için çekim yaptırmak isteyen çiftlerin, birçok profesyonel ekip bulabileceği bir şehir.

Bu ekipleri https://dugun.com üzerinde bulabilir, firmaları dilediğiniz özelliklere göre filtreleyerek inceleyebilirsiniz. ”Peki şehirdeki firmalardan hangi hizmetleri alabilirim?” diye merak ediyorsanız hemen kısaca bahsedelim. İzmir’de düğün için için çekim yaptırmak isterseniz, işe çekim alanınıza karar vermekle başlayabilirsiniz. Çünkü şehirdeki deneyimli ekiplerden dış çekim için de stüdyoda çekim için de hizmet alabilirsiniz. Stüdyo fotoğrafları özellikle minimalist çiftler tarafından son yıllarda ilgi görse de İzmir’de evlenecek çiftler daha çok dış çekim yaptırıyor. Şehirdeki düğün fotoğrafçıları, daha çok yeşil alanlarda, İzmir’in eşsiz sahillerinde ve tarihi mekânlarında ve kareler çekiyorlar. Eğer sizin istediğiniz bir mekân varsa firmanızın burada hizmet verip vermediğini baştan konuşmalısınız.
Dış çekim için seçenekleriniz İzmir’deki bölgelerle sınırlı değil. Şehirdeki birçok ekibin şehir dışı ve yurt dışı çekimleri gerçekleştirdiğini de eklemeden geçmeyelim. Örneğin; Kapadokya’da konsept çekim yaptırmak isterseniz İzmir’deki firmalarla da görüşebilirsiniz. Ancak bu durumlarda ulaşım, olacaksa konaklama gibi masrafların çiftler tarafından karşılandığını da belirtelim.
Şehirdeki firmalar, düğün günü çekim yapabildikleri gibi talep ettiğiniz başka bir tarihte müsait olmaları halinde çalışmalarını yürütebiliyorlar. Düğün dışında gelin-damat, trash day gibi çekimler yaptırmak istiyorsanız, firmaların müsaitlik durumunu öğrenmenizde fayda var. Ancak trash day konsepti için küçük bir uyarı yapalım: Bu tarz konsept çekimlerde düğün günü giyeceğiniz gelinliği ve damatlığı giyecekseniz, trash day çekimini düğünden sonra yaptırmanızda fayda var. 
İzmir’deki deneyimli ekiplerin çiftlerin rahat bir çekim gerçekleştirebilmeleri konusunda da uzman olduğunu söyleyebiliriz. Şehirdeki düğün fotoğrafçılarının neredeyse hepsi poz verdirme konusunda çok başarılı. Birçok profesyonelin çekimi en doğal halinize odaklanarak yaptığını da belirtelim. Örneğin; siz müstakbel eşinizle kumsalda yürümenin keyfini çıkarıp, gün batımını seyre dalarken fotoğrafçınız iş başında oluyor ve en doğal halinizi yansıtan karelere imza atıyor.
İzmir’deki ekiplerin, çiftlerin tercih edebileceği birden fazla hizmeti, paketler halinde sunduğunu da eklemeden geçmeyelim. Çekim, klip, Instagram videoları, albüm gibi birçok ürün ve hizmeti firmaların paketleri içerisinde bulabiliyorsunuz. Ayrıca şehirdeki fotoğrafçılar tüm çekimleri kısa süre içinde çiftlere teslim edebiliyor. Çekim yapılan günden yaklaşık 4 hafta sonrasına kadar tüm fotoğrafları ve albümünüzü almış oluyorsunuz. Bazı firmalarda bu süre 2 haftaya kadar düşebiliyor.
İZMİR’DE DIŞ ÇEKİM İÇİN TAVSİYELER
Her çift düğün fotoğraflarının kusursuz çıkmasını ister. Bunun için en iyi fotoğrafçıları araştırıp bulmanız gerekir. Çekim için ise stüdyo ya da dış mekan tercih edebilirsiniz. Stüdyo çekimleri dış mekan çekimlerine göre daha standart formatta olur. Dış çekimlerde ise mekanın özelliklerinden yararlanarak farklı kareler yakalayabilirsiniz.
İzmir’de dış çekim yaptırmayı düşünüyorsanız ışık etkenini aklınızda bulundurmanızda yarar var. Çekimlerinizi ışığın en iyi olduğu saatler olan sabah erken saatlerde ya da günbatımı sırasında çektirmeniz hoş olabilir. Bu saatlerde gökyüzü turuncu ile pembe arası bir renk alacağı için ortaya romantik ve estetik kareler çıkar. 
Fotoğraf çekimi öncesinde hava durumunu da kontrol etmenizi öneriyoruz. Çekiminizi yapacağınız gün, yağmur olasılığı varsa gereken önlemleri alabilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaşırsanız fotoğrafçınızla konuşup çekiminizi erteleyebilir ya da bu hava koşulunu romantik yağmur teması ile lehinize çevirebilirsiniz. Bir bankta şemsiye altında sarılarak hoş kareler elde edebilirsiniz.
Düğün çekimleriniz için çalışabileceğiniz fotoğrafçıların hizmetlerinden ve size en uygun firmayı seçmenin ipuçlarından bahsettik. Düğün ya da nişan dış çekim fotoğraflarınızı çektirirken tüm bu detayları göz önünde bulundurabilirsiniz. Size en uygun firmayı bulabilmek için şehrinizdeki tüm deneyimli fotoğraf ekiplerine  https://dugun.com/dugun-fotografcilari/izmir sayfasından ulaşabilirsiniz. Firmaları listeleyip ayrıntılarıyla inceledikten sonra ilginizi çekenlerle iletişime geçip fiyat teklifi alabileceğinizi de unutmayın!
 

Bakmadan Geçme