İZGAZ'dan şikayet var

İzmit'te yaşayan bir okurumuz kendisine aylardır Doğalgaz faturasının gelmediğini söyleyerek şikayette bulundu. Faturanın sıfır olsa dahil gelmesi gerektiğini söyleyen okurumuz 'Neden fatura gelmiyor?diyerek tepki gösterdi


İşte okurumuzun o mesaji:

İZGAZ FATURASI GELMİYOR?
Dünyada ve ülkemizdeki yaşanan tüm olumsuzlukların yanında bu da sorun mu diyebilirsiniz, ancak İZGAZ'ın vurdumduymaz ve umursamaz tutumunu, müşteri odaklı olmayan ve geri bildirimlere kapalı tavrı konuyu gündeme getirme zarureti doğurdu.
Akçakent1 Sitesinde oturuyorum. Sitemiz 208 dairelik bir site. Düzenli ve sistematik olarak gelen İZGAZ faturaları 3 aydır biz 208 kişiye ulaştırılmıyor. Konuyu İZGAZ Çağrı Merkezi ile REAL yerleşkesindeki şirket merkezindeki yetkililere iletmeme rağmen "Sayacınız okunmuş ve faturanız bırakılmış" şeklinde tarafıma geri dönülmektedir.
Bir yanlışlık yapıldığını, sayaç okuyanın çıktı bırakmadan okuma yaptığını ve bu keyfi uygulamadan dolayı borç ihbarının yapılmadığını ısrarla belirtmeme rağmen, beyanımı geçersiz gören İZGAZ yetkilileri tatminkar bir cevap ya da çözüm önerisi sunmaktan kaçınmaktadır. Bir İZGAZ görevlisi, faturanız SIFIR çıktığı için olabilir şeklinde bir ifadede bulunmasına rağmen, okunan ilk ve son endeks bilgileri ile m3 fiyatının yer aldığı ihbarın SIFIR dahi olsa tarafımıza iletilmesi gerektiğini ve bu hususun yasal bir zorunluluk olduğunu hatırlatmama rağmen tam 3 aydır derdimi kimselere dinletemedim. Elektrik, su fatura ihbarları geliyor da İZGAZ faturası neden gelmiyor acaba?
Saygılarımla,

Selçuk Halisküçük

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme