İNŞİRAH DERNEĞİ  GAZZE'YE 2 TIR UN GÖNDERDİ

Kocaeli'nin yurtdışı insani yardımlarda öncü derneği  İnşirah Sosyal Yardımlaşma Derneği , 7 ekimden bu yana Gazze'deki insanlık dışı saldırılara sessiz kalmadı.. Daha önce Gazze'ye gıda paketi, mont, sebze meyve, çadır yardımı  yapan İnşirah derneği bu sefer de 2 tır toplam 64 ton un yardımı yaptı.Bu yardımları Kütahya, İsviçre,Almanya'da bulunan partner derneklerle birlikte yaptı.

Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren İnşirah Sosyal Yardımlaşma Derneği 18 Ocak tarihinde Gazze'ye  2 tır un göndermek için Mısır’a yola çıktı. Temel kaynaklara bile ulaşımın çok zor olduğu   Gazze’de savaşın yaralarını sarmaya ve zorlukları hafifletmeye çalıştı. 

Dernek Başkanı Davut  Aslan,  bizzat Mısır'a  partner derneklerle  birlikte gitti. Mısır’ın İsmailiyye şehrinde bulunan un fabrikasına giderek bizzat yardım faaliyetlerinin başında bulundu.unların tırlara yüklenmesinde, resmi izinlerin alınmasında bizzat yardım projesinin başında bulundu.Dernek başkanı Davut  ASLAN  ayrıca Mısır'ın başkenti Kahire de bulunan Filistin konsolosluğunu  ve değişik hastanelerde bulunan  Gazzeli hastaları tek tek ziyaret etti..

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme