İl müftülüğünde Kocaman sesleri

Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan'ın yaş haddinden emekliye ayrılacak olmasının ardından il müftülüğü için isimler gündeme gelmeye başladı

2019 yılında Manisa’dan ilimize atanan ve o tarihten bu yana Kocaeli İl Müftüsü olarak görev yapan Sinan Cihan’ın sene sonunda yaş haddi nedeniyle emekliliğe ayrılması beklenirken, İzmitli olan Kasım Kocaman’ın adı müftülük için yüksek sesle dillendiriliyor.

 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Kasım Kocaman, 10 yıl vaizlik, 3 yıl müftülük ve pek çok din hizmetlerinde bulundu. Kentimizde birçok kesim tarafından tanınan Kocaman’ın, Sinan Cihan’ın ardından Kocaeli İl Müftüsü olarak göreve başlaması olasılığının yüksek olduğu öğrenildi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 5
Selim EKŞİ 20 Aralık 2023 09:07

Hocamız gerçekten çok değerli bir insan, değerli bir akademisyen. Her şeyden önce mütevazı bir kimliğe sahip. Doç. Dr. Kasım Kocaman'ın Kocaeli için İsabetli bir karar olacağını düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun dileklerimle. Tebrikler.

Selman Haktan 18 Aralık 2023 23:58

Hem müftülük geçmişi hem akademik yeterliliği hem de mütevazı tavrıyla Kocaeli müftülüğünü ihya edeceğine inandığım Doç. Dr. Kasım Kocaman'ın Kocaeli müftülüğü için isabetli bir karar olacağını düşünüyorum. Tebrik ederim değerli kardeşim.

İlhan SEVEN 15 Eylül 2023 13:16

Saygıdeğer ve kıymetli hocamızın bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyoruz. Kendi alanında yetkin olan Kasım hocamız bu görevi layıkıyla yerine getirecektir.

Mustafa 15 Eylül 2023 12:15

Kasım hocamızla daha önce çalışma fırsatım olmustu. Son derece donanımlı Bilgili bir hocamız. İletişim konusunda da çok iyi. Bu görevi layıkıyla yapacağından eminim. Diyanetimizin böyle hocalara ziyadesiyle ihtiyacı var.

Muhammed uluşık 15 Eylül 2023 11:07

Şahsında vaizlik müftülük ve akademik çalışmayı harmanlayan değerli hocamızın Kocaeli müftülüğüne çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yolunuz açık. Allah yar yardımcınız olsun

Bakmadan Geçme