• Haberler
  • Gündem
  • Hürriyet'in özel kalemi zehir zemberek sözlerle istifa etti!

Hürriyet'in özel kalemi zehir zemberek sözlerle istifa etti!

İzmit Belediyesi'nde, Fatma Kaplan Hürriyet'in özel kalemi olan Ümit Duygu Çetiner, uzun süredir yıllık izin ve raporlarını kullanıyordu. Artık resmen belediyeden emekli olan Çetiner, 'Hakkımı helal etmiyorum' diyerek ayrılığını duyurdu.

Yaklaşık 10 yıldan uzun süredir Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte çalışan ve daha önce CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya’nın sekreteri olarak görev yapan Ümit Duygu Çetiner, belediyedeki görevinden ayrıldı. TBMM’de Hürriyet’in milletvekilliği ve ardından belediye başkanlığı döneminde en yakınındaki isim olan Çetiner, uzun süredir aralarının açık olduğu Hürriyet'ten ayrılmasını "Hakkımı helal etmiyorum" sözleriyle duyurdu. Çetiner sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

“Veeee….. 37 yıllık memuriyetime emeklilikle bir virgül koydum. Yine, yeniden bana iyi gelen dostlarımla birlikte Bodrum’da yeni hayatıma başlıyorum. Özellikle mutsuz olduğum yerden ayrılmanın sonsuz mutluluğunu yaşıyorum. Katkısı olanlara teşekkür ederken, vefasızlığı meslek edinmişlere de HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. Bu ayıp da size ömür boyu yeter. Rabbim bir daha karşılaştırmasın yeter. İyi geceler.”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme