'Hizmet etmek için her zaman hazırız'

Teşekkür ziyaretlerine hemşeri dernekleri ile devam eden Av. Sertif Gökçe, Derince'ye hizmet etmek için her zaman hazır olduklarını belirtti.

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, meclis üyesi ve CHP Derince İlçe yöneticileriyle birlikte Kiğı Yayladere Derneği, Kars-Ardahan-Iğdır Serhat İlleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Derince Artvinliler Derneği'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde ilk olarak konuşan CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Derince'de bu zamana kadar olmayan bir seçim çalışması ortaya konduğunu belirterek destekleyen herkese teşekkür etti.

"UMUDU SÜRDÜRECEĞİZ"

Av. Sertif Gökçe ise seçim süreci boyunca her kademeden ve her kesimden insanın desteğini aldıklarını belirterek, "Derince'nin umudu olabilmek, sesi olabilmek bizim için gurur verici bir durum oldu. Biz bu umudu halen sürdürmeye de kararlıyız. Seçim bitmiş olabilir ama meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Derince'ye hizmet etmek için ne gerekiyorsa her zaman hazır olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz" dedi.

Bakmadan Geçme