Hakem elini sıkmayan Murat Cem'e kırmızı kart gösterdi

Dün oynanan Gençlerbirliği -Sakaryaspor maçında Hakem İlker Yasin Avcı, maçın son düdüğünden sonra kendisinin elini sıkmayan Sakaryasporlu Murat Cem'e de kırmızı kart gösterdi.

Sakaryaspor’un deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği maçında verdiği hakem kararları dikkat çekti. Hakem İlker Yasin Avcı, maçın son düdüğünden sonra kendisinin elini sıkmayan Sakaryasporlu Murat Cem’e de kırmızı kart gösterdi. Sakaryaspor, zorlu Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Sakaryaspor, maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Avcı, tepki amacıyla elini sıkmayan Sakaryasporlu futbolcu Murat Cem Akpınar’a önce sarı kart sonra da kırmızı kart gösterdi.

BAŞKAN ''SAKARYASPOR'A OPERASYON ÇEKTİLER'' DEDİ

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, maçtan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "TFF ve hakemler tarafından Sakaryasporumuza çekilen operasyonun galasını bu akşam hep beraber seyrettik. 4 maç saha blok kapattınız, oyuncularımızı haksız kartlarla cezalandırdınız, sezon başından beri aleyhimize sayısız kararlar verdiniz. Operasyon çocuklarına rağmen sezon sonunda biz şampiyon olacağız. Liglerde alınan alınamayan kararlar verilen ve verilemeyen(!) cezalar ortada bakalım sezon sonunu nasıl görecez hep beraber. Sözüm muhataplarına! Bu ülkede her şey olursunuz ama rezil olamazsınız."

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme