Güvenç Kurtar Hukuk Fakültesini Bitirdi

Uzun yıllar Kocaelispor forması giyen ve Kocaelispor'da teknik direktörlük yapan Güvenç Kurtar, hukuk fakültesini bitirdi. Kurtar, 73 yaşında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Uzun yıllar Kocaelispor forması giyen ve Kocaelispor'da teknik direktörlük yapan Güvenç Kurtar, hukuk fakültesini bitirdi. 73 yaşındaki başarılı yorumcu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Şu anda  A Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan tecrübeli yorumcunun Instagram’da yaptığı paylaşıma yüzlerce beğeni geldi.

A Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Güvenç Kurtar, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.Geçmiş dönemde hem futbolcu olarak hem teknik direktör olarak Kocaelispor'da başarılı işlere imza atan Kurtar, Instagram hesabından diplomasının fotoğrafını paylaştı.

İSTANBUL ADLİYESİ'NDE STAJ YAPIYOR

Birçok kulüpte çalışan ve son yıllarda A Spor’da yorumculuk yapan Güvenç Kurtar, 6 aylık zorunlu adliye stajını yapıyor. Halen İstanbul Adliyesi’nde Aile içi Şiddet Bölümü’nde stajını sürdüren Kurtar, daha sonra 6 ay da avukat yanında zorunlu stajını yapacak ve yaklaşık 1 yıl sonra fiilen avukatlık görevine başlayacak.

İstanbul Barosuna kayıtlı avukatlık yapması beklenen Güvenç Kurtar, A Spor’da da futbol yorumlarını paylaşmaya devam edecek.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme