Güney: Meclis çok önemliyse, neden İtalya'da geziyor?

Başkan Güney, CHP İlçe Başkanı Hakan Çakar'ın açıklamalarına da göndermede bulunarak 'CHP İlçe Başkanı, bugünkü meclisin çok önemli olduğunu ileri sürüyor. Böylesine önemli bir konuysa, belediye başkanı neden İzmit'te değil de, İtalya'da geziyor?' dedi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney bugün gerçekleştirilen İzmit Belediyesi Meclis’ine dair gündemi değerlendirdi.  Başkan Ali Güney açıklamalarının devamında; “İzmit Belediyesi’nde yönetime geldiklerinde her alanda israf olduğunu ileri sürmelerine rağmen, yüzlerce ek personel alıp, milyonlarca kredi çektiler. Şimdi yeniden kredi çekmek için yetki istiyorlar ama iki belge verip, ne yaptıklarını milletimize anlatmak istemiyorlar. İzmit Belediyesi’ni aldıklarında 54 milyon TL olan borcu, 320 milyon TL’ye çıkaranların talan düzenine, seçim sonrası kurulan reklam şirketlerini zengin etmesine, kaynakları nasıl ve nerede kullandıklarını açıklayana kadar geçit vermeyeceğiz. AK Parti döneminde kendine fazlasıyla yeten İzmit’i, İstanbul Büyüşehir Belediyesi’nin verdiği iki, üç biber fidesine muhtaç bırakanları; AK Parti döneminde Tarih Koridoru, Deprem Müzesi, Kadın Sığınma Evi, onlarca Mahalle Konağı, Çorba Çeşmeleri, Yaşlı Evleri yapan belediyeyi, bugün yarısı tamamlanmış bir binayı bile zar zor bitirip, hizmete açar hale getirenleri milletimize hesap vermeye davet ediyoruz.

ÜÇ YIL GEÇTİ!
Kendi örgütüne bile hesap vermeyen belediye başkanı adına ezbere meclis kararlarına onay verme daveti yapanlar, önce bu hesabı milletimiz adına sorsunlar. AK Parti döneminde yapılan Vadi İzmit Konutlarından 70 milyon TL’yi kasasına koyanlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yaptırdıkları Kiptaş Konutlarından acaba kaç lira İzmit’e fayda sağlamışlardır? İzmit halkının parasıyla günlerdir reklamı yapılan bu konutların İzmit’e geri dönüşü acaba ne olacaktır? Dün dikkate almadıkları kendi partisinin ilçe başkanı gibi bugün kendileri İtalya’da gezerken Cumhur İttifakı’nın da talimatla her istediklerine evet diyeceğini sanıyorlarsa yanılıyorlar. CHP İlçe Başkanı, bugünkü meclisin çok önemli olduğunu ileri sürüyor.Böylesine önemli bir konuysa, belediye başkanı neden İzmit’te değil de, İtalya’da geziyor? 

MİLLETİMİZ ADINA BUGÜNE KADAR YÜZDE 95 MECLİS KARARLARINI ONAYLADIK!
Evet, milletimiz adına bugüne kadar yüzde 95 meclis kararlarını onayladık. Ancak her konuda olduğu gibi, araç kiralama konusunda da yandaşlarını zengin ederken yakalanınca, hem eski belgeleri saklayıp hem de yeni çalışma yapamayanların, meclis üyelerimizi noter makamı gibi görmelerine karşı, milletimiz adına meclisteki denetim görevini yerine getirecek ve yeterli bilgi-belgeler verilmeden konuyu nihayete erdirmeyeceğiz.

Yorumlar 2
Osmann 06 Temmuz 2022 18:35

Ulan Cin ali. seni çağırsalar bedavaya deseler dinime imanıma burada seni tutabilirlerse aşk olsun

mert 05 Temmuz 2022 12:20

araosmanoğlu hangi ülkelere gitti bir bak....

Bakmadan Geçme