'Geri dönüşü olmaksızın' demişti, geri döndü!

Kocaelispor Taraftar Grubu Hodri Meydan'da Ferhat Uzun yeniden görevlendirildiğini duyurdu

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Geçtiğimiz yıl ani bir kararla dernek başkanlığından istifa eden Ferhat Uzun, yapılan görüşmelerin ardından yeniden sahalara döndü. Ferhat Uzun görevlendirmenin ardından basın bildirisi yayınladı.

HİÇ BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNÜŞÜ OLMAKSIZIN…
Geçtiğimiz yıl, bir daha bu göreve kesinlikle geri dönmeyeceğinin altını çizerek, sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklayan Ferhat Uzun, “Ailevi sorunlarımdan dolayı bir daha hiç bir şekilde geri dönüşü olmaksızın Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanlık görevimden şu an itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayım.

TEŞEKKÜR ETTİ
Göreve geldiğim ilk günden bu yana tarafıma desteğini esirgemeyen büyük Hodri Meydan camiasına teşekkür eder, Kocaelispor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar dilerim. Saygılarımla" ifadelerine yer vermişti. 

YENİDEN BU ONURLU GÖREVE BAŞLADIM
Bu açıklamalarının ardından yeniden sahalara dönen Uzun, yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Yeniden bu onurlu göreve başlamış bulunmaktayım” dedi.

İşte Uzun’un o açıklamaları… 
”Büyük Kocaelispor Taraftarı, Değerli Kamuoyu ve Gönülden Bağlı Olduğum Hodri Meydan Ailesi; Bugünden itibaren Kocaelispor’umuzun menfaatlerini ve Hodri Meydan’ın daha da güçlenmesini göz önünde bulundurarak, yeni sezonda tekrardan birlik ve beraberliği sağlayabilmek adına kaldığımız yerden, yeniden bu onurlu göreve başlamış bulunmaktayım. 

KOCAELİSPOR’A YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE
Hodri Meydan Taraftar Grubu içerisinde özlenen birliği, aile ortamını ve beraberliği hep birlikte el ele vererek yeniden sağlayacağımızı kamuoyu ile ve büyük Kocaelispor taraftarı ile paylaşır, düştüğümüz yerden daha güçlü ve Kocaelispor’a yakışır bir şekilde ivedilikle kalkacağımızı buradan sizlerle paylaşmak isterim.

MARATON TRİBÜNÜN TAM ORTASINDA
 Bu onurlu görevde elimden gelenin daha fazlasını sizlerin desteğini arkamda hissederek can-ı gönülden yapacağıma söz veriyorum. Gün; her zaman olduğundan daha da kenetlenme ve sarılma günüdür. Yeni sezonda Maraton tribününün tam ortasında görüşmek üzere."

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Bukalemunlar | 29 Haziran 2022 13:23

    Bunlara Ne bakıyorsunuz Hepsi geneli aynı bunların dediklerinin arkasında durmazlar kac kere şahit olduk Halukla Yol yürümem deyişine köftecide şimdi beraberler kısacası hodrimeydanı ülkeye rezil ettiniz onu ben yaptım bunu ben yaptım baskanı istesem görevi bırak derim koskaca şehir size boyun eğiyo helal olsun

  • İzmit'in değeri | 29 Haziran 2022 12:27

    Burcu Nazlı kardeş, sen koca yürekli birisin... Sizi tanımıyorum ancak biraz araştırmakla birlikte yazılarınızdan da vardığım sonuç şu: Kendini İzmitli olarak tanıtan sözde gazetecilerden daha mert, sözünün eri, dik duruşlu bir asena olduğun... Yolun bahtın açık olsun kardeş, seni takipteyiz...

BUNLARA DA BAKIN