Genç Parti'nin genç milletvekili adayları!

Yüksek Seçim Kurulunun, seçimlere girmeye yetkili partiler arasında gösterdiği Genç Parti, cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Kurucu Genel Başkanları Cem UZAN'ın, seçim politikalarını, tüm Türkiye'de uygulamaya koyacağını açıkladı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Seval Sezer

Uzun bir süredir TV ve YouTube sosyal medya programlarında ekonomi ve siyaset konuşan Cem Uzan, teşkilatlarına seçimlere bir yıldan az kalan bu süreçte, yeni talimatlar verdi.

Gazetemize yazılı bir açıklama yapan Genç Parti Kocaeli il Başkanı İbrahim Altınoğlu, liderimiz ve Cumhurbaşkanı adayımız Cem Uzan gençlere ve kadınlara büyük önem veriyor. Siyasette bir ilk olacak şekilde, Milletvekili sıralamalarını Genel Merkez değil tamamını İl Başkanlıklarınca yapılmasını isteyerek ,bunun için Kocaeli Milletvekili adaylarının yüzde altmış beşini ( %65) 40 yaşının altındaki gençlerden yapın talimatını verdiğini söyledi. Kocaeli İl Başkanlığı olarak bu yönde bir çalışma yapıp listelerini oluşturacaklarını söyleyen Altınoğlu ; Ayrıca milletvekili listelerinin fermuar şeklinde olarak birinci sıra adayımız kadın ise ikinci sıra erkek olacak şeklinde veya erkek ise kadın olarak şekilde, kadınların seçilecek yerlere konulmasını, böylelikle yüzde elli (%50) kadın olması sağlanacağını, meclis dağılımında erkek ayrımcılığına son vereceklerini söyledi. Kurucu Genel Başkanlarının hukuki sorunlarını en kısa zamanda çözerek ülkeye bir kaç aya gelmesini bekledikleri söyleyen Altınoğlu, Cem Uzan'ın Cumhurbaşkanı adayı olacağını, öncesinde de yeniden medya sektörüne gireceğini belirtti .Kocaeli il Başkanlığının önceki günün yapılan toplantısında da yeni genç üyelere  rozetleri takılıp genç siyaset adayları belirlenmeye başlandı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN