Gebzespor gün sayıyor

İlimizin BAL takımlarından Gebzespor yeni sezon hazırlılarına devam ediyor. Geçen hafta kendi tesislerinde sezona merhaba diyen mor beyazlı takım Ümit Metin Yıldız nezaretinde çalışmalara başladı. 25 Eylül’de başlayacak olan lig öncesinde sıkı bir idman programından geçen takım kendi tesislerinde 15 Ağustos tarihine kadar çalışacak. 

10 FUTBOLCUSUYLA YENİDEN ANLAŞTI
Haftanın belli günlerinde yoğun tempodan geçen takım günde çift idman yapıyor. 16 Ağustos Salı günü ise ikinci etap kampı için Afyon’a gidecek olan Gebzespor burada en az 4-5 hazırlık müsabakası yapacak. Kadrosuna dış transferde 12 futbolcu katan mor beyazlı takım iç transferde de 10 futbolcusuyla yeniden anlaştı. 

HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM EDECEK. 
Kadrosunda 3-4 genç oyuncuda bulunan takım yeni sezondaki hedefini de şampiyonluk olarak açıkladı. Afyon kampı dönüşü de yine kendi tesislerinde lig başlayana kadar idmanlarını sürdürecek olan takım burada da hazırlık maçlarına devam edecek. 

DESTEK OLMAYA BEKLİYORUZ
Gebzespor teknik patronu Ümit Metin Yıldız, ‘Gebzespor, Türkiye liglerinin eski ve köklü kulüplerinden birisi, yeri burası değil elbette. Bizde buraya Gebzespor’u üst lige çıkartmak için geldik. El ele verip çok çalışacağız ve lig sonunda şampiyonluk istiyoruz. İlk etabımız Gebze’de devam ediyor sonra Afyon’a gideceğiz. Hazırlık maçlarına önem veriyoruz inşallah iyi bir Gebzespor ile lige başlar, Gebzespor’u hak ettiği yere getiririz. Bu arada büyük Gebzespor taraftarlarımızı da bize destek olmaya bekliyoruz’ dedi.   

Gebzespor teknik patronu Ümit Metin Yıldız, Gebzespor’u hak ettiği yere taşımak istediklerini söyledi. Bu arada mor beyazlı takım 16 Ağustos Salı günü kamp için Afyon’a gidecek.
 


Kocaelispor eski teknik direktörü Ümit Metin Yıldız yeni sezonda Gebzespor’u ekibiyle birlikte çalıştıracak. Yıldız’ın yardımcıları Şerif Hasanoğlu. Fikret Özcan ve Hikmet Batur birlikte görülüyor.  
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme