Futbolda son final bu gece İzmit'te 

Türk futbolunda  2021-2022 sezonu bu gece İzmit’te oynanacak son final maçıyla kapanıyor. 1’inci Lig Play-off finalinde Bandırmaspor-İstanbulspor, saat 20.00’da Kocaeli Stadyumu’nda başlayacak maçta karşı karşıya gelecekler. Maçı kazanan takım, Süper Lig’e yükselecek. Maçın normal süresi berabere biterse uzatmalar ve penaltılar var. Bandırmaspor-İstanbulspor final maçını Türkiye’nin halen en başarılı ve en gözde hakemi olarak gösterilen Halil Umut Meler yönetecek. 

BANDIRMA’DAN BİNLERCE KONUK 
Bugün İzmit, final maçı nedeniyle bir hayli hareketli olacak. Süper Lig’i çok isteyen Bandırmaspor taraftarları bu geceki maç için 20 bin bilet aldı. Bugün akşam saatlerinden itibaren on binlerce Bandırmalı misafirimiz İzmit’e gelecekler. Bu insanların  Kocaeli Stadına ulaşımı, 2giriş-çıkışları da kuşkusuz hayli sıkıntılı olacak. Ancak akşam saatlerinde İzmit’te bir miktar ticari hareketlilik de görülebilir. 
Bu geceki maçta seyirci desteği Bandırmaspor’dan yana olacak. İstanbulspor için de 1000 kadar taraftarın gelmesi bekleniyor. Final maçını izlemek için  İzmitli futbolseverlerin de stada gitmesi bekleniyor. Maç bilet fiyatı 40 TL. 
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme