Fatma Başkan'dan Meral Akşener'e bir jest daha!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bir dediğini iki etmeyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şimdi de Akşener'e ağabeyi Nihat Gürer'in adını İzmit'te yapılan bir spor tesisine veriyor.

İzmit Belediyesinin Yenişehir Mahallesi’nde tamamladığı ve yakında hizmete açacağı yeni spor tesislerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ağabeyi Nihat Gürer’in adının verileceği öğrenildi.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenişehir Mahallesi Bostanlık Sokak (Kaymakamlık binası yanı) 3 bin 300 metrekare park alanında 99 metrekare giyinme, duş ve benzeri ihtiyaçların karşılanabileceği prefabrik bina ile 24’e 41 ölçülerinde suni çim futbol sahası inşa etti. 

MERAL AKŞENER'E JEST!

Çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla birlikte yakında açılışı olacak olan spor tesislerine, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ağabeyi Nihat Gürer’in adı verilecek. Fatma Başkan'ın bu hareketi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e bir jest olarak algılandı.

Daha önce de CHP Örgütü'nden daha çok İYİ Partilleri İzmit Belediyesi'nde işe alan Başkan Hürriyet, CHP'lilerin büyük tepkisini çekmişti.

Ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in birkaç kişiyi direkt Başkan Hürriyet'i arayarak İzmit Belediyesi'nde işe aldırdığı ortaya çıkmıştı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
kamil yılgenç 31 Temmuz 2022 00:31

nihat abi herkesin sevdiği biriydi. adının verilmesi güzel fatma hürriyet chp değil iyi partiden büyükşehir adayı olmalı chp den kazanamaz

Bakmadan Geçme