Fatih Aysel, başkanlığa aday

21-29 Ocak tarihlerinde yapılacak olan Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde aday olan NUTAT çikolataların sahibi Fatih Aysel önemli açıklamalarda bulundu. 

Fatih Aysel, Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

“BAŞKANLIK YARIŞINDA BİZ DE VARIZ”

Mevcut yönetimin çalışmalarının yeterli olmadığına değinen Fatih Aysel, “Sizin de malumunuz olduğu üzere önümüzde, üyesi olduğumuz odamızın başkanlık seçimleri var ve yaptığımız toplantılar sonrasında periyodik olarak yapılacak olan toplantılarımız asıl itibariyle bir istişare amacı taşımaktadır. Değerli esnaflarımız ile yaptığımız istişareler neticesinde aldığımız karar sonucu dostlarımızın da teveccühleriyle bu başkanlık yarışında biz de aday olma kararı aldık.

“ODAMIZIN CİDDİ SORUNLARI VAR”
Elbette ki odamızın ciddi sorunlarının olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sorunların çözümüne yönelik ortaya konulması gereken bir iradeye ihtiyaç duymaktayız. Biz, ekip olarak bu iradeyi ortaya koyabileceğimiz inancıyla bu yola çıktık. Biz, bir inançla yola çıkıyor ve inandığımız değerler çerçevesinde bu işi de en güzel şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağımızı ifade etmek isterim.Evet değerli meslektaşlarım, bizim inandığımız ve değer verdiğimiz bu çizgilerimiz bize hizmet etme anlayışını emretmektedir. 

BAŞARIYA BERABER GİDECEĞİZ
Bizim bu yüke talip olmamızın bir diğer sebebi de odamız ile esnafımız arasındaki kopukluğu gidermek, aramızdaki kapanmış kapıları sonuna kadar açmaktır. Zira odamız esnafımızın varlığı ve desteğiyle güçlüdür, kıymetlidir. Seçildiğimiz günden sonra gerek alacağımız kararlar, gerekse de yapacağımız çalışmalar siz değerli esnaflarımızın bilgisi dâhilinde ve desteğiyle yapılacak, yani bir diğer tabirle bu işi beraber yapacak, başarıya beraber gideceğiz Odamızın esnafımıza azami derecede faydalı olmasını sağlayabilmek adına Rabbim giriştiğimiz bu yolda bizi siz değerli kardeşlerimize mahcup etmesin. Allah’a emanet olun” ifadelerine yer verdi. 

FATİH AYSEL KİMDİR?
İzmit-Kandıra 1977 doğumlu,
Üniversite mezunu, 
Jeoloji Mühendisi
İş Adamı
Nutat çikolataların sahibi.
Evli ve 2 çocuk babasıdır
IZKANDER Der. genel sekreter.
KOVİAD Dernek yöneticisi

Bakmadan Geçme