Eylemde tanıştılar şimdi evleniyorlar

Nikahları 02 Ağustos'ta kıyılan Gamze – Deniz Kartal çiftinin kınaları 05 Ekim, düğünleri 06 Ekim'de. Bir CHP eyleminde arkadaş olan Pendik ve Gebze üyeleri, mutluluk yuvasını Gebze'de kuruyor

Fikriye – Hasan Yıldırım çiftinin güzel kızları Gamze ile Ümmühan – Muharrem Kartal çiftinin yakışıklı oğulları Deniz dünya evine resmen girdi, kına ve nikah için gün sayıyor. Nikahları 02 Ağustos’ta kıyılan CHP’li gençler kına ve düğün için dört ay bekledi. Kınaları 05 Ekim’de yakılacak, düğün 06 Ekim’de. Gençlerden gelin hanım CHP Pendik, damat bey CHP Gebze üyesi ve CHP Gençlik Kolları’nda kurultay delegesi.

CHP eyleminde tanıştılar

Aslen Erzurum eşrafından olan ev kadını Fikriye Hanım ile emekli memur Hasan Yıldırım çiftinin kızları Gamze (28) ile aslen Amasya eşrafından olan ev kadını Ümmühan Hanım ve işçi emeklisi Muharrem Bey’in oğulları Deniz (30), bir CHP eyleminde tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka, ardından hayat arkadaşlığına dönüştü.

Nikahları 02 Ağustos’ta kıyıldı

Muhasebecilik yapan Gamze ile AR-GE’cilik yapan Deniz Kartal çiftinin nikahları, 02 Ağustos’ta kıyıldı. Gebze Belediyesi Kardelen Nikah Salonu’nda kıyılan nikahta çiftin şahitliklerini CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Gebze Gençlik Kolları eski Başkanı ve milletvekili adayı Kemal Nişancı, CHP Gençlik Kolları kurultay delegesi Cansu Orhan, eski kurultay delegelerinden Mehmet Sarıtoprak ile gelinin arkadaşı Yasemin Aydoğdu üstlendi.

Kına Pendik’te

Kına ve düğünleri için nikahtan dört ay sonraya tarih biçen çift, sevenlerini iki hafta daha bekletecek. Çiftin kınaları 05 Ekim 2018 Cuma günü akşamı 19.00 – 23.00 saatleri arasında Pendik Esenyalı’da; Orhangazi Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi üzerindeki Erdem Düğün Salonu’nda yakılacak.

Düğün Gebze’de

Düğünleri ise 06 Ekim 2018 Cumartesi günü 19.00 – 23.00 saatleri arasında Gebze İstasyon Mahallesi, Güney (E5) Yanyol Caddesi üzerindeki Demirtaş Düğün Salonu’nda. Şu sıralarda Gebze’deki mutluluk yuvalarının işleriyle uğraşan çift düğünleri için tüm dost ve sevenlerine davetiyeyi dağıtmaya başladı.

Bakmadan Geçme