Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Sedat Peker engeli!

26 Ekim Salı Günü Saat 20:00'de ekranlara geleceği açıklanan Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden olan ''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'' ATV'nin son dakika kararı ile yayından kaldırıldı. İşte dizinin yayından kaldırış sebebi ve yeni yayıncı televizyon kanalı...

26 Ekim Salı Günü Saat 20:00'de ekranlara geleceği açıklanan Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden olan ''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'' ATV'nin son dakika kararı ile yayından kaldırıldı. İşte dizinin yayından kaldırış sebebi ve yeni yayıncı televizyon kanalı...

6 sezondur ATV ekranlarında fırtınalar estiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 7. sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanırken son dakika gelişmesi ile dizi yayından kaldırıldı.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştığı diziye, 12 yeni oyuncu daha dahil oldu.

Dizinin oyuncu kadrosu ve yapımcısı değişirken, yeni bölümleriyse merakla ve heyecanla bekleniyordu.

Dizinin geçtiğimiz hafta 200. bölüm fragmanı yayınlanmış, fragmanda İlyas'ın öleceği gündeme gelmişti.

Dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz gündeme bomba gibi düşerken, yeni bölümün 26 Ekim Salı yani dün akşam ekranda olacağı belirtilmişti.

Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyenleri ATV'yi açınca, dizinin yayında olmadığını gördü.

EDHO YAYINDAN ÇIKARILDI
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümünü bekleyen izleyiciler, kötü bir sürpriz yaşadı.

Bu akşam yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana gelmesi planlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son dakika değişikliği ile yayın akışından çıkarıldığı öğrenildi.

ATV'NİN TELEFONLARI KİLİTLENDİ!

ATV'nin günlerdir tanıtımını yaptığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izlemek için ekranlarının karşısına geçenler, başrolünü Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın oynadığı Baba Parası filmiyle karşılaştı. Dizinin yayından kaldırıldığını öğrenen dizinin hayranları ATV'nin telefonlarını kilitledi. Kanaldan izleyicilere yapılan açıklamada dizinin teknik bir aksaklıktan dolayı yayınlanmadığı açıklanırken gerçek bir kaç saat sonra ortaya çıktı.

EDHO BU AKŞAM NEDEN YOK, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını BVB Yapım'ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ilk iddialara göre ATV yönetiminin sözleşmeyle alakalı olarak verdiği sözlerini tutmaması üzerine dizinin yapım ekibinin kanala rest çekerek ''Biz bu işi bitiriyoruz'' dediği iddia edildi.

SEDAT PEKER FAKTÖRÜ!

Ancak ATV.'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini yayından kaldırma gerekçesinin çok daha farklı olduğu iddia edildi.

Kocaeli Zirve Gazetesi'nin edindiği son dakika bilgisine göre dizinin yeni bölümünde bir kaç sahnede Sedat Peker'e atıfta bulunulduğu, ATV. yönetiminin de bu durumdan çok ciddi rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle dizinin yayından son anda kaldırıldığı iddia edildi. 

FOX TV.'DEN GARANTİ VERDİ

Kısa zamanda diğer televizyonlarla iletişime geçen dizinin BVB Yapım'ın yöneticileri gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı bilgisine ulaşıldı. FOX TV.'nin yapım şirketinin şartlarını kabul ettiği ve diziye herhangi bir müdahale olmayacağını garanti ettiği öğrenilirken imzaların hafta içinde atılacağı iddia edildi. 

200.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

EDHO'ya 12 Yeni İsim Katılıyor

Uğur Yücel, Levent Ülgen, Ragıp Savaş, Tardu Flordun, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan gibi birçok başarılı oyuncu 7. sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu.

Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşır. Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer.

Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur. Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atar. İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması cezaevinde olan Hızır'ı korkutur.

İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta Amerika başta olmak üzere tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz'ı tedirgin eder. Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz'ı korkutur.

Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir. Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli'ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

EDHO yeni sezonda kadroya dahil olan isimler ve karakterleri şöyle:

Tardu Flordun: Tufan’ın yeğeni, ‘Masa’nın yeni üyesi

Ragıp Savaş: Emine ve Tipi’nin yeğeni, ‘Masa’nın yeni üyesi

Burcu Binici: Emine’yle Tipi’nin yeğeni

Hazım Körmükçü: İdris Reis’in yeğeni, ‘Masa’nın yeni üyesi

Nurseli İdiz: ‘Dişi İplikçi’ Madam

Anna Yosi Mizrahi: Madam Anna’nın avukatı

‘Masa’nın yeni üyesi Uğur Yücel: Şanlıurfalı ağa

‘Masa’nın yeni üyesi Serdar Deniz: Şanlıurfalı ağanın sağ kolu

Levent Ülgen: Hızır’ın kuzeninin eşi ve uzaktan akrabası

Servet Pandur: Hızır’ın kuzeni

Eren Vurdem: Hızır’ın kuzeninin oğlu

Alara Turan: Hızır’ın kuzeninin kızı

.

Bakmadan Geçme