• Haberler
  • Gündem
  • En-Sa İnşaat, Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başladı!

En-Sa İnşaat, Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başladı!

İzmit'te Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapmasında Cedit'te yapılacak 1105 konut ve 6 dükkan için muhammen bedel 1 milyar 44 milyon 299 bin lira olarak belirlenen ihaleyi kazanan En-Sa Yapı ve İnşaat bugün itibariyle çalışmalarına başladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi geçtiğimiz ay TOKİ Başkanlığında yapılmıştı. Daha önce iptal edilen ihaleye Ankara’da kurulu olan En-Sa Yapı ve İnşaat 1 milyar 95 milyon, Kocaeli’de kurulu olan Haldız İnşaat ise 1 milyar 98 milyon 61 bin lira teklif vermişti.

İHALEYİ KAZANAN EN-SA  İNŞAAT İŞE BAŞLADI
Cedit’te yapılacak 1105 konut ve 6 dükkân için muhammen bedel 1 milyar 44 milyon 299 bin lira olarak belirlenen ihaleyi kazanan En-Sa Yapı ve İnşaat bugün itibariyle çalışmalarına başladı.

İŞÇİLER CEDİT’TEN 
Bugün çalışmalarına start veren firma ilk olarak inşaat alanına 1 konteyner yerleştirirken, yarın da  5 adet daha konteynerin getirileceği öğrenildi. Ayrıca firmanın çalışmalar kapsamında Cedit Mahallesi bölgesinde ikamet eden inşaat işçilerini alacağı belirtildi.  
 

Bakmadan Geçme