'En büyük farkımız, verdiğimiz sözü tutmamız'

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti'yi 19 yıldır farklı kılan en büyük özelliğin verdiği her sözü yerine getirmesi olduğunu belirterek, 'İşte size en son örneği, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi. Her yönüyle milletimizi ve şehrimizi yücelten bir projeye yine AK Parti olarak imza atmaktan onur duyuyoruz' dedi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin İzmit için yeni bir milat olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “AK Parti’yi 19 yıldır milletimizin gönlünde farklı kılan, benzersiz yapan en büyük özelliği verdiği her sözünü yerine getirmesidir. Özellikle milletimizin mağduriyetini gidermek, sorunlarını çözmek adına ahde vefası vardır. Buna en son örneği Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yaşadık. İzmit’in tarihinde ilk kez yerinde kentsel dönüşümü sağlayan bu projede başından sonuna kadar vatandaşımıza karşı dürüst ve açık olduk.

CESARET VE SAMİMİYETLE 
Bu nedenledir ki, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz bu projenin sorumluluğunu üstlendiği andan itibaren hak sahipleriyle çok hızlı yol aldık. Kısa sürede yüzde 96’ya yakın anlaşma sağlanarak 4 Aralık’ta yıkım işlemlerine başladı. Bugün 250’den fazla binanın yıkımı gerçekleşti. Toplam 120 bin m2 alan üzerinde bin 688 hak sahibine hitap eden bin 105 konut inşa edilecek. Bu konutlar yeşil alanı, otoparkı, çocuk parkı ve yollarıyla İzmit’in görünümünü de değiştirecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın cesareti ve samimiyetiyle yıllardır halkımızın hayali olan bir proje gerçekleşmiş olacak. Bu bir milattır” dedi.

 

Bakmadan Geçme