• Haberler
  • Gündem
  • Eldoğan: Seçmen nazarında kesinlikle karşılığı olmadığını görüyoruz

Eldoğan: Seçmen nazarında kesinlikle karşılığı olmadığını görüyoruz

YRP Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Yalçın Eldoğan Partisinden istifa eden  belediye başkanları ve milletvekilleri hakkında basın açıklaması yaptı

Eldoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Üyesi olduğu partisi tarafından aday gösterilerek seçime girmiş ve

Kazanmış, bir süre sonra çeşitli bahaneler göstererek istifa etmiş belediye başkanları ve milletvekillerinin daha sonra başka partilere giderek siyaset yapması hem onu aday göstermiş partisine hemde seçimde oy vermiş seçmene büyük saygısızlık olarak düşünüyorum.

Son zamanlarda bizim partimizden seçilmiş bazı belediye başkanlarımızın istifalarını büyük bir şaşkınlıkla takip ediyoruz.

Siyasi partiler kanununda bu konu ile ilgili bir değişiklik yapmaya ivedi olarak ihtiyacımız var.

İstifa etmiş belediye başkanları ve milletvekilleri bağımsız olarak siyasi hayatlarına devam etmeli, başka partilere geçişlerin önü kesilmeli ve bir daha aday olucaksa kesinlikle bağımsız olmak kaydı ile aday olabilmelidir.

Bu alınacak karar halk nazarında istifa eden seçilmiş siyaset yapan arkadaşlarımızı şaibe altında kalmalarının önünü kesecektir.

Seçilmiş başkanların istifaları ve başka partilere transferlerinin seçmen nazarında kesinlikle karşılığı olmadığını görüyoruz.

Yeniden refah Partisi iktidarında

Her alan da adalet ve adil bir yönetim anlayışı ile bu ülkenin tüm sorunlarını çözeceğiz. liyakatlı kadrolara sahibiz ve hazırız.

İman varsa imkanda var diyor

Saygılarımı sunuyorum.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme