Dumlupınarspor geri dönüyor

Gölcük'ün eski futbol takımlarından Dumlupınarspor uzun bir aradan sonra yeniden faaliyetlerine başlama kararı aldı. Gölcüklü futbol sevdalısı gençlerden oluşan ekip önce kongre yapacak ardından takım en kısa sürede sahaya inecek

KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİLER

Hafta sonunda eski Dumlupınarspor ekibi bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Gölcük Madlen Pastanesinde yapılan kahvaltı geniş kapsamlı oldu. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ASKF Başkanı Murat Aydın, Gölcükspor eski genel kaptanı Adem Ellibeş, Gölcükspor eski yöneticisi Severcan Kara, Kocaelisporlu eski yönetici Ali Yılmaz, Gölcüklü spor adamı Yılmaz Tuncel (Çiçi Yılmaz) antrenörler Yaşar Yıldız ve Ömer Faruk Uzuner ile birçok spor adamı ve iş insanı katıldı.

 

EKİBİN BAŞINDA AHMET TURHAN VAR

Kulübün yeniden hayata geçmesi için adım atan spor adamların dan Ahmet Turhan kısa bir konuşma yaptı. ‘Mazisi eskiye dayanan ancak son yıllarda artık ismi yok olmaya yüz tutan Dumlupınar takımını yeniden hayata geçirmek için biz gençler böyle bir karar aldık. Siz büyüklerimizin desteğiyle yeniden sahaya iniyoruz ilk adım için bugün kahvaltı organizasyonu yaptık katılan herkese teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda kongremizle birlikte yönetim kurulunu oluşturup artık bizde varız diyeceğiz’ dedi.

 

DUMLUPINARSPOR’A DESTEK YAĞDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de görüşlerini aktardı. Sezer ‘Biz belediye olarak her kulübümüze gerekli desteği veriyoruz öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Eski ruhu yeniden canlandırmak ve hayata geçirmek için mücadele veriyorsunuz çok kıymetli değerli spor adamları bir araya gelirse başarı da gelir’ dedi. ASKF Başkanı Murat Aydın da, ‘Bu yola çıkan genç arkadaşları öncelikle tebrik ediyorum. Spor, yaparsak yaşarsak güzeldir spor hayatımızın bir parçası oldu spor kulüpleri varsa bizler varız her türlü yanınızda olacağız’ dedi.

Zafer Onar

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
GÖLCÜK SEVDALISI 21 Haziran 2023 11:04

ESKİ RUH GERİ GELMEZ GÖLCÜK SPOR KÖTÜ YÖNETİLİYOR GÖLCÜK SPORDA YER BULAMAYANLARIN HAREKETİ BU BİR MARKA OLAN GÖLCÜK SPORA ALTERNATİF OLARAK KURLUAN BİR HAREKETDEN BAŞARI GELMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Bakmadan Geçme