Down sendromlu Özgün yeni yaşını kutladı

Gölcük Down Sendromlu Derneği, yeni bir farkındalığa daha imza atarak, dernek yöneticileri Hamza Kaya ve Gülçin Güncan'la birlikte 25 yaşına girmenin mutluluğunu yaşayan down sendromlu Özgün'ün yaş gününü dernek çatısı altında kutladı.

Gölcük Down Sendromlu Derneği, yeni yaşına giren Özgün’ün doğum gününü kutladı. Dernek yönetimiyle beraber doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Down Sendromlu Özgün’ü yeni yaşında, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, eşi Türkan Sezer ve kızları İpek Sezer de yalnız bırakmadı. 

25 yaşına girmenin sevincini sevdikleriyle paylaşan Özgün’e güzel dileklerde bulunan Gölcük Down Sendromlu Derneği ise, “Bugün 25 yaşına giren oğlumuz, kıymetlimiz Özgün'ün yeni yaşını kutladık... Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in değerli eşi Türkan Sezer, biricik kızı İpek Sezer de bizimleydi... Öğrencilerimizle her daim yakın temasta olan ve her özel, mutlu günlerinde, sevinçlerine ortak olan Türkan Hanım ve çok değerli İpek'imize sonsuz teşekkürler” ifadelerine yer verdi. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme