Dekan Temel, hemşerilerine teşekkür etti

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı yönetiminin, kentimizde önemli görevlerde bulunan hemşerilerine yönelik destek ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Vakıf Başkanı Ahmet Önal ve beraberindeki heyet, aynı zamanda Erzurumlu olan Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Temel’i makamında ziyaret etti. Başkan Önal’a ziyaretinde Vakıf Genel Sekreteri Murat Şenel, Vakıf Kurucu Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Vakıf Mütevelli Heyeti Eski Başkanı Zekeriya Tiryaki ve vakıf yöneticilerinden Kadir Tiryaki eşlik etti.

SAMİMİ BULUŞMA
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Dekan Prof. Süreyya Temel, fakültenin Geleneksel Türk El Sanatları bölümünde bir sınıfın hazırlanması aşamasında kendilerine destek olan Vakıf yönetimi adına Başkan Ahmet Önal’a bir teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca ziyaret anısına da bir tablo, Dekan Temel tarafından Önal’a sunuldu.

YENİ SINIFI GÖRDÜLER
Heyet daha sonra vakfın desteği ile yapım çalışmalarında sona gelinen yeni eğitim sınıfının son halini yerinde gördü. Bu arada ziyarette Geleneksel Türk El Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Karadeniz, Temel Eğitim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İmran Uzun ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Cem İçyar da hazır bulundu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme