Defterdar Keleş, hemşehrileri ile buluştu

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak gösterilen Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın, hemşehrileri olan ilimizdeki bürokratlarla buluşmaları devam ediyor. Son olarak; geçtiğimiz nisan ayında Kocaeli Defterdarı olarak kentimize atanan Zekeriya Keleş, Vakıf yönetimine yaptığı iade-i ziyarette, düzenlenen kahvaltılı buluşma ile ağırlandı.

GENİŞ KATILIM VARDI
Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal’ın ev sahipliğinde, vakfın İzmit’teki merkezinde gerçekleşen buluşmaya vakıf yönetiminin yanı sıra önceki dönem vakıf başkanı olan, Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Erkan Gül, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Zekeriya Tiryaki ile bazı konuklar katıldı.

ÖNAL TEŞEKKÜR ETTİ
Kocaeli Defterdarı Zekeriya Keleş’in kentimizde önemli bir göreve getirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “Sizlerle her zaman iş birliği içinde olacağız. Sizlere görevinizde başarılı olacağınıza inancımız tamdır. İade-i ziyaretiniz için sizlere teşekkür ederiz” dedi.

KELEŞ MEMNUN KALDI
Vakıf yönetiminin kendisini daha önce ziyaret ettiğini ve bu buluşmayı kendisinin de çok istediğini dile getiren Defterdar Zekeriya Keleş, “Desteğiniz benim için çok önemli” diyerek vakıf yönetimine teşekkür etti.

 


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN