Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 için yol haritasını anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında partisinin 2023 seçimleri için yol haritasını anlattı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Onlar (muhalefet) sosyal medyada kendilerini oyalayıp dursunlar, biz halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Halkımızın alım gücünü artırmaya yönelik tedbirleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. Yılbaşında işçi, memur, emekli maaşlarında iyi bir artış yapacağız. Yeni yılda enflasyondaki düşüşle birlikte ekonomide olumlu bir döneme girmiş olacağız, vatandaşımız rahat nefes alacak ve 2023 seçimlerini inşallah biz kazanacağız” dedi Yaklaşık 2.5 saat süren toplantıda Erdoğan 2023 seçimleriyle ilgili kurmaylarına önemli değerlendirmelerde bulundu. Edinilen bilgiye göre Erdoğan, altılı masaya yönelik eleştirilerde bulunurken, “Onlar (muhalefet) sosyal medyada kendilerini oyalayıp dursunlar, biz halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

LİSTELER İÇİN ÖNÜMÜZDE 6 AY VAR
Erdoğan’ın 2023 seçimlerine giderken hazırlanacak milletvekili listelerinin önemine işaret ederek, “Listeler için önümüzde altı ay var. İsimler üzerinde çok iyi çalışmamız lazım. Kamuoyu çalışmaları, anketler bu noktada çok önemli” dediği kaydedildi. Parti kurmayları özellikle Anadolu’daki il teşkilâtlarında partililerin “dört gözle” listeleri beklediğine işaret ederken, Erdoğan’ın “İsimleri belirlerken ince eleyip sık dokumamız gerekiyor” ifadelerini kullandığı; yeni listelerde “yıpranmış” isimlere kesinlikle yer verilmeyeceği mesajını verdiği belirtildi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN