Çiğdem Kandemir, İzmit yürüyüş yolunda yurttaşla buluştu

Türkiye İşçi Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Çiğdem Kandemir, Cumartesi ve Pazar günü İzmit yürüyüş yolunda yurttaşla buluştu.

Pazar günü Yahya Kaptan Semt Pazar'ında hem pazar esnafı ile hem de yurttaşla sohbet edip kentin sorunlarını halktan dinleyen Kandemir. Bu düzenin değişmesi gerektiğini, rant kapısı bulunmadığı için ulaşılmaya değer görülmeyen mahalle ve köylere de en yakın zaman içerisinde bizzat ziyarette bulunacağını belirtti.

Çiğdem Kandemir kimdir?

1981 yılında İzmit'te doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini Kocaeli  Üniversitesi Kimya bölümünde başarıyla tamamlamıştır. Mezuniyetinin ardından Kocaeli ve İstanbul'da çeşitli fabrikaların Kalite Kontrol departmanlarında görev almıştır. Daha sonra Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi'nde Mali Sorumlu olarak beş yıl boyunca çalışmış, ancak anne olması sebebiyle işinden ayrılmıştır. 12 yıldır ev hanımı olarak hayatını sürdürmektedir.
2021 Haziran ayından itibaren Türkiye İşçi Partisi İl Örgütü'nde bir önce ki dönem İl Yönetim Kurulu üyesi ve Mali Sorumlu olarak görev yapmış olup, Evli ve bir çocuk annesidir.

Bakmadan Geçme