CHP Kocaeli balıkçıları yalnız bırakmadı

CHP Kocaeli İl Başkanvekili Bülent Sarı, il yönetimi ve ilçe başkanları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Vira Bismillah diyen balıkçıları ilk mezatında yalnız bırakmadı

PAYLAŞ

Türkiye genelinde başlayan av sezonuyla ilimizdeki balıkçılar da Vira Bismillah diyerek denize açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanvekili Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Yönetimi, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve ilçe yöneticileri sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Karamürsel Ereğli Balık Hali’ne giderek sezonun ilk mezatında balıkçılara bol kazançlar diledi.

İLK GÜN SAKİN
Mezata katılan esnaflarla görüşen CHP’liler, vatandaşların taleplerini dinledi. Sezonun ilk mezatında fazla siftah yapamadıklarını ifade eden balıkçılar, önümüzdeki günlerde bu sıkıntının aşılmasını beklediklerini belirtti.  CHP Kocaeli İl Başkanvekili Bülent Sarı, “Vira bismillah diyen balıkçılarımızı il yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarımız ile sabahın ilk ışıklarıyla ziyaret ettik. İnşallah bu sene bol balık olur ve vatandaşlarımızda umarız ucuza balık yiyebilir. Tüm balıkçılarımıza yeni sezonda bereketli ve bol kazançlar diliyorum” açıklamasında bulundu.
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN