CHP'den AK Parti'ye 22:00'a kadar süre!

CHP İzmit Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, sosyal medya hesabı üzerinden, geçtiğimiz cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Milli İrade Meydanı'nda yaptığı mitingden kalan AK Parti bayrakları ile ilgili süre verdi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Geçtiğimiz cumartesi günü Kocaeli'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10. Açılış Bayramı nedeniyle AK Parti bayrakları asıldı. Bayrakların hala kalkmaması üzerine  CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut'tan tepki geldi. Akbulut bugün saat 22.00'a kadar sökülmezse CHP gençlik kollarının sökeceğini belirtti.

CHP GENÇLİK ÖRGÜTLERİ OLARAK YARDIMA GELEBİLİRİZ
Akbulut yaptığı açıklamada, "Astığımız afişi anında söktürüp bizleri kabahatler kanuna göre yargılayanlar, mitingin üzerinden günler geçmesine rağmen AKP bayraklarını söktüremediler. Gençlik kolları oluşturmak için sosyal medya ya ilan veren AKP gençlik kolları bayrakların sökülmesinde yetersiz kalıyorsa biz CHP gençlik örgütleri olarak yardıma gelebiliriz.

POŞETLEYİP BIRAKACAĞIZ

Buradan kamuoyu aracılığıyla Kocaeli'yi yönetenlere sesleniyoruz. Bayraklarınız bu akşam saat 22:00' a kadar sökülmezse CHP İzmit gençlik kolları olarak bayraklarınızı söküp, poşetleyip il başkanlığı binaları önüne bırakacağız. Kenti bu görüntü kirliliğinden kurtaracağız" ifadelerine yer verdi. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN