CHP'de İl Danışma Toplantısı bugün

CHP'nin  2021 yılının son günlerinde yapılması beklenirken salon sorunu nedeniyle ertelenen İl Danışma Kurulu Toplantısı bugün yapılıyor. 

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın ev sahipliği ve oturum başkanlığını yapacağı toplantı, bugün saat 14.00’da eski Mannesmann fabrikası yerinde yapılan Büyükşehir Kongre Merkezi’nde başlayacak.

HERKES KATILABİLİR 
CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı bugünkü toplantıya il danışma kurulu tabii üyelerinin tamamının yanışına, Millet İttifakı bileşenlerini de davet ettiğini söyledi, “Ayrıca, dileyen bütün partililer toplantıya katılabilirler” dedi. Toplantı İl Başkanı Yıldızlı’nın konuşmasıyla açılacak. Daha sonra basına kapalı olarak devam edecek. İl Danışma Kurulu üyelerine söz hakkı verildikten sonra, salonda bulunan ve toplantıyı takip eden partililer de dilerlerse 5 dakikalık konuşma hakkı alabilecekler. 

SAAT 14:00'DA
CHP İl Danışma Kurulu toplantısının hararetli geçmesi bekleniyor. Bazı partililerin özellikle son olarak Karamürsel ilçesindeki yönetimin görevden alınmasını sert dille eleştireceği öğrenildi. Ayrıca toplantıda bazı partililerin de mevcut milletvekilleri ile İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’e yönelik eleştiri ve tepkileri dile getirmeleri bekleniyor. Saat 14.00’de başlayacak toplantının bitişi ile ilgili herhangi bir saat kısıtlaması bulunmuyor. İl Başkanı Yıldızlı,  “Talep eden herkese konuşma hakkı verdikten sonra makul bir saatte toplantımızı sonlandıracağız” dedi. 
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN