Çalışkan İl Müdürü Tüylüoğlu görevine asaleten atandı

30 Kasım 2020 tarihinde Bakanlık tarafından gerçekleştirilen atama ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü olarak vekaleten göreve başlayan Kamil Tüylüoğlu'nun asaleten ataması dün gerçekleşti.

Görev yaptığı kamu kuruluşlarında çalışkanlığı, dürüstlüğü, ilkeli ve sistemli çalışması ile bilinen Kamil Tüylüoğlu, 30 Kasım 2020 tarihinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü olarak vekaleten ataması yapılmıştı. 1 Mart 2024 tarihi itibariyle Cumhurbaşkanlığı’nın 2024/63 kararnamesi ile asaleten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü olarak atanan Tüylüoğlu, Kocaeli’de en çok sevilen il müdürleri arasında yer alıyor.

Kamil Tüylüoğlu kimdir?

20.04.1978 yılında Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Çayeli ilçesinde tamamlayan Tüylüoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

20 yıldır Kocaeli'nde ikamet eden Tüylüoğlu, 2010 itibariyle Sağlık Bakanlığı bünyesinde Kocaeli Devlet Hastanesi'nde devlet memuru olarak göreve başladı.

Daha sonra sırasıyla SEKA Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak çalışan Kamil Tüylüoğlu, 30 Mart 2020 tarihinde Bakanlık tarafından gerçekleştirilen atama ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü olarak vekaleten göreve başlamıştı.

1 Mart 2024 tarihi itibariyle Cumhurbaşkanlığı’nın 2024/63 kararnamesi ile asaleten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü olarak atanan Tüylüoğlu, evli ve 1 kız çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme