Büyükada'ya tur keyfi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Denizindeki Prens Adaları'nın en büyüğü ve en çok ziyaret edileni olan Büyükada'ya her hafta sonu tur düzenliyor.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Pazar günleri yapılan Büyükada’ya yolculuk turu, İzmit Marina 1 Mart Vapur iskelesinden başlıyor. İstanbul Büyükada’ya yolculuk turu için rezervasyon yaptıran vatandaşların yolcuğu İzmit’ten başlıyor. Büyükada vapuru Değirmendere, Karamürsel ve Darıca iskelelerinden yolcularını alarak Büyükada’ya dümen kırıyor. Tura katılan vatandaşlara yolculuk sırasında dondurma ve çay ikramı yapılıyor. Müzikler eşliğinde devam eden yolculukta katılımcılar Körfez’in muhteşem atmosferinden sonra plajları, eşsiz manzarası, farklı yaşam tarzı, çam ağaçları ve nefes aldıran sokakları ile ziyaretçilerini büyüleyen Büyükada’ya ulaşıyor. Mavi turla Kocaeli’den Büyükada’ya giden vatandaşlar unutulmayacak bir gün yaşıyor. Büyükada’dan kalkış ise 17.00’da yapılıyor.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • BEDAVA PEYNİR ,FARE KAPANINDA OLUR | 28 Temmuz 2022 18:40

    KEK ve PÜSKEVİTİMİZ yok ama KEYİF ÇAYImızla DONDURMAMIZ VAR.. Önümüzde seçim var.PENSİLVANYA ya götüremiyoruz ama kusura bakmayın.

BUNLARA DA BAKIN