Bu kez AK Partili gençler gönderme yaptı: Geldik, yoktunuz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, sosyal medya hesabı üzerinden, geçtiğimiz cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Milli İrade Meydanı’nda yaptığı mitingden kalan AK Parti bayraklarının kaldırılması ile ilgili dün saat 22:00’a kadar süre verdi. 

Ancak dün verilen saatin süresi dolarken, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner Arduç’un talimatıyla CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut ve ilçe yöneticileri elinde AK Parti bayraklarıyla AK Parti il binası önüne gittikleri fotoğraf karesini sosyal medyada paylaştı. 

SÖKMEK YERİNE KOPAN BAYRAKLARI TOPLADIK
Paylaşılan fotoğrafa açıklama notu ekleyen MYK Üyesi Arduç, “Bugün CHP İzmit Gençlik Kolları olarak saat 22:00’a kadar bekledik daha sonra bayrakları temizlemek için alana çıktık ama başka bir partinin bayraklarını sökmeye yüreğimiz el vermedi bunu hem kendimize hem de AKP’ye karşı yapılacak bir hakaret olarak gördük bu sebeple yere düşen, kopan bayraklarını toplayarak il başkanlıklarına getirdik” ifadelerine yer verdi.

AK PARTİLİLER, ‘GELDİK YOKTUNUZ’ DEDİ
İlçe Örgüt Başkanı Akbulut’un bayrakları sökmek yerine yalnızca yere düşen bayrakları toplayıp AK Parti İl binasına teslim ettiğini gören AK Partili gençler de bu olaydan kısa bir süre sonra CHP'li gençlere gönderme yaparak, Milli İrade Meydanında toplandıkları kalabalık bir fotoğraf karesiyle, “Geldik yoktunuz” notunu düştü.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 2
Burhan Gülkan 13 Ağustos 2022 03:33

Adamlar bayraklarla partinizin önünde fotoğraf çektirmişler siz ya saatleri karıştırdınız ya da yemedi başka yerde fotoğraf çektirip burdayız ayaklarına yattınız

Yusuf 12 Ağustos 2022 15:20

Keyfiniz yerinde, keyfini sürün 1 yıl

Bakmadan Geçme