Bilnet Kocaeli'de 19 Mayıs coşkusu

Özel Kocaeli Bilnet Fen ve Anadolu Liseleri öğrencilerinin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sergiledikleri performans ayakta alkışlandı

Özel Kocaeli Bilnet Fen ve Anadolu Liseleri öğrencilerinin hazırladığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kocaeli Bilnet Okulları'nın konferans salonunda coşku ile kutlandı.  Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İki periyot olarak düzenlenen kutlama programının ilk periyotuna Özel Kocaeli Bilnet Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol ve Kocaeli Bilnet Okulları Müdür Yardımcıları, öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı programda, Bilnet Kocaeli ve Bilgi Köprüsü Eğitim Koordinatörü Dilaver Kınay da yer aldı. İkinci periyotuna ise  İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Sinan Taş ve Kartepe Hasan Paşa Ortaokulu Müdürü Elçin Yelboğa da katıldı. 

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Programda 10. sınıf öğrencilerinin bando performansı göz doldururken; Beden Eğitimi Öğretmeni Tolgahan Akar'ın harmandalı performansı salonu alkışa boğdu. Ardından 9.sınıfların oratoryosu izleyicilere tarihimizdeki şanlı direnişi gerçekleştiren atalarımızın evlatları olduğunu hatırlattı ve 1.sınıflar, okuduğu şiir ile gelecek nesillere emanet edilen bağımsızlık ve Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Programın sonunda yer alan 11 ve 12.sınıf öğrencileri canlı sahne performansı ile modern Türkiye'nin gençleri olduklarını gösterdiler.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Kutlama programının sonunda düzenlenen ödül töreninde, Bilnet Okulları'nın düzenlediği "Mikrofon Sende Ses ve Klip Yarışması"nda, Kocaeli Bilnet Ortaoku'lunu temsil eden 6. Sınıf öğrencisi Defne Orcan ve 7. Sınıf öğrencisi Ecrin Bıyıklı'ya birincilik ödülleri Ali Korkmaz ve Yasemin Demirkol tarafından; aynı zamanda Kocaeli Fen Lisesi'nde düzenlenen Mun Konferansında okulunu temsil ederek Mansiyon Ödülü'nü Özel Kocaeli Bilnet Fen Lisesi'ne kazandıran 9. Sınıf Fen Lisesi öğrencisi Serdar Erdem Çalışal'a ödülü Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol tarafından verildi. Ödül töreninin ardından kutlama programı 11 ve 12.sınıf öğrencilerinin söylediği, tüm salonun eşlik ettiği İzmir Marşı ile son buldu. 


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme