Bilal Salim istifa etti!

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Bilal Salim istifa etti

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 6 yıldan bu yana İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Bilal Salim istifa etti. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Mustafa Güneş ile de 2 yıl boyunca çalışan Salim’in istifasını da Mustafa Güneş duyurdu.

KENDİ İSTEĞİ İLE

Güneş, konuyla ilgili paylaşımında şunları söyledi: “Derince EAH 2 yıl boyunca birlikte çalıştığım ve yaklaşık 6 yıldır bu göreve devam eden kıymetli insan, örnek devlet bürokratı idari ve mali işler müdürü, kıymetli kardeşim Bilal Salim bey kendi isteği ile!? görevinden ayrılmış bulunmaktadır.

“KOCAELİ KAYBETTİ”
Örnek bir yönetici, değerli bir bürokrat ve vatansever, gelişmelere açık, yenilikçi, nazıkliği ve kibarlığı ile ön planda olan, vitrinlerde görünmeyi hiç sevmeyen ama personeli tarafından çok sevilen, tekrar birlikte çalışmayı hep dualarımda andığım kıymetli kardeşime yeni çalışma hayatında başarılar diliyorum. Kocaeli çok önemli bir bürokratını, yöneticisini kaybetmiş oldu ama hep gönüllerimiz de yer almaya devam edecektir. Seni ve yaptığım hizmetleri hiç unutmayacağız. Allah razı olsun, yolun açık olsun, bütün güzellikler seninle olsun.”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN