Bayram sonrası Perşembe Pazarı

Ramazan bayramının ardından Perşembe Pazarı önceki haftalara göre sakinliğine geri döndü. Fiyatlardaki cüzi düşüş her zamanki gibi vatandaşı tatmin etmesede yüzleri güldürdü. Domates 10 TL, biber 12 TL, patates 10 TL, soğan 5 TL, patlıcan 12 TL, kabak 7 TL'den sergilerdeydi.

Ramazan Bayramının ardından Perşembe Pazarı önceki haftalara göre sakinliğine geri döndü. Fiyatlardaki cüzi düşüş her zamanki gibi vatandaşı tatmin etmesede yüzleri güldürdü. Domates 10 TL, biber 12 TL, patates 10 TL, soğan 5 TL, patlıcan 12 TL, kabak 7 TL’den sergilerdeydi.

YAKLAŞAN YAZ AZDA OLSA DÜŞEN FİYATLAR!
Havaların ısınması ve yazın yaklaşmasıyla az da olsa düşen fiyatlar vatandaşın yüzünü nispeten güldürüyor. Bu düşüş gelecek dönem için ümit vadediyor. Salatalık 7 TL, kıvırcık 6 TL, biber 12 TL, taze fasülye 12 TL; elma 7 TL, portakal 6 TL, muz 13 TL, çilek 20 TL’den sergilerde yerini almıştı. Bu haftada pazarın en pahalısı yarım kilosu 30 TL olan erik idi.

BU İNSANLARI KİMSE DÜŞÜNMÜYOR
Perşembe Pazarından alışveriş yapan bir vatandaş ‘’Yaz geldikçe sanki fiyatlar az az düşüyor, umarım böyle devam eder’’ dedi. Bir başka vatandaş ise ‘’1-2 TL’lik ucuzlamaları bekler olduk. Halk pazarları da marketlerden aşağı değil, bu insanlar nasıl ev geçindiriyor nasıl ayın sonunu getiriyor kimse düşünmüyor’’ diyerek halkın durumunu özetledi.

(Haber: Zeynep Tarım)

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme