Başkan Yardımcısı makam aracını almadı

Belediyelerde Başkan ve Yardımcıları ile Müdürlere tahsis edilen makam araçları her zaman tartışma konusu olurken, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, kendisine verilen aracı istemedi

Alınan bilgilere göre memur statüsünde olan ve Körfez Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Osman Yurt, kendisine tahsis edilmek istenen makam aracını istemediğini ve özel aracını kullanacağını belirtti.

Osman Yurt işe gelirken ve giderken kendi özel aracını kullanıyor herhangi bir yere gidilmesi gerektiğinde de yine çoğunlukla kendi otomobili ile ya da zorunlu hallerde havuzdan verilen araçla ulaşımını sağlıyor. Tasarruf genelgelerinin konuşulduğu ama uygulamaya gelince yapılamadı dönemde bu davranışın örnek olması bekleniyor.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme