Balıkesirspor maçına stat arıyoruz

Sezon başından bu yana maç oynayacağımız stat arama çalışmalarımız aylarca sürmüştü ve lig başlamadan bu arayış Derince Stadı ile son bulmuştu. Lig başladığından beri iç sahada Kırklarelispor, Serikspor ve Bucaspor maçlarını Derince Stadında oynadık.

Cumartesi günü yine iç sahada oynayacağımız Balıkesirspor maçı için yine stat arama çalışmalarına başladık. Nedeni ise Derince Stadını zemininin haftada 4 maçı kaldırmayacağı yönünde. Türkiye Kupasında Kocaelispor yarın Ayvalıkgücüspor ile karşılaşacak. Perşembe günü kupada Belediye Derincespor’un Amasyaspor ile Pazar günü de aynı takımla lig maçı var. 

Yeşil siyahlı takımın Cumartesi günü ligin 7.hafta müsabakasında Balıkesirspor ile oynayacağı maçın stadı henüz belli olmadı. Yaklaşık 3 aydır Kocaeli Stadının zemini ile alakalı sıkıntıların henüz bitmediği görülürken cumartesi günü karşılaşacağımız Balıkesirspor maçını Derince Stadında değil büyük ihtimalle Darıca Stadında oynanacak

Kocaelispor yönetimi bugünden itibaren stat arayışlarına başladı.  Darıca Stadı en müsait stat olarak dikkat çekiyor. Büyük olasılıkla Cumartesi günü oynanacak Balıkesirspor maçı Darıca Stadında olacak. 

Öte yandan Kocaelispor yönetimi Yalova Stadı'nı da gündemine aldı. 

TFF, zemin ile sıkıntının devam ettiğini, bu yüzden çimlerin 5-6 cm uzamasını gerektiğini belirtti. Kocaeli Stadı'nda yer alan çimlerin ise 2 cm civarında uzadığı görülürken, 3-4 cm daha uzaması için stada gölgelik taktırılması dikkat çekti.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme