Yalçın Eldoğan: 30 Ağustos, bir ulusun Anka kuşu misali küllerden doğuşudur

Elyapı Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Eldoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Elyapı Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Eldoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eldoğan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün; Türk ulusunun ebedi bağımsızlığına giden yolda ki en büyük zaferinin, aynı zamanda çağdaş ve saygın Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı günün 101. Yılını kutlamanın onurunu yaşıyoruz.

Hepimiz biliyoruz ki; 30 Ağustos, bir ulusun Anka kuşu misali küllerden doğuşuna bütün dünyanın tanıklık ettiği en önemli savaşlarımızdan biridir. Anadolu'nun gönülleri vatan aşkıyla dolu evlatlarının yüreklerinde çakan ilk kıvılcımlar o günlerde alevlenmiş ve bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.

Bu duygularla milletimizi kuruluşa, kurtuluşa ve bağımsızlığa ulaştıran en önemli bayramlarımızdan biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor ve Bağımsızlığa adanılmış bu mücadeleyi bizlere armağan eden başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanı için canlarını bir saniye bile düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme