Kocaeli Jolly Joker'de dehşet gecesi!

Kocaeli'nin İzmit İlçesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı'nda bulunan 41 Burda AVM'nin içindeki eğlence mekanı Jolly Joker'de dün dehşet gecesi yaşandı.

Olay dün gece saat 23.50 sıralarında Kocaeli'nin İzmit İlçesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı'nda bulunan 41 Burda AVM'nin içindeki eğlence mekanı Jolly Joker'de meydana geldi.

SİLAH SESLERİ VE PANİK!

Görgü tanıklarının anlattıklarına göre 22.30'da sahneye çıkan Arabesk şarkıcısı Derya Bedavacı'yı dinlemeye gelen 1.000'e yakın kişinin doldurduğu Jolly Joker'de eğlence devam ederken gece saat 23.50 sıralarında mekanın arka tarafında meydana gelen olayda silahlar atılmaya başlandı.

MÜŞTERİLER MASALARIN ALTINA GİRDİ

Silah sesleri ile paniğe kapılan herkes olduğu yerde yığıldı ve masaların altına girdi. Mekanın arka tarafında bir süre devam eden silah seslerinden sonra şişelerin kırıldığı ve kavganın olduğu görüldü.

DERYA BEDAVACI VE SAZ EKİBİ PANİKLE SAHNEYİ TERK ETTİ

İçkinin su gibi aktığı gecede silah sesleri ve kısa süren kavganın ardından herkes bir anda dışarıya çıkmaya çalışınca izdiham yaşandı. Dışarıya kaçmak isteyenlerin oluşturduğu izdihamda kırılan şişe ve masaların cam kırıkları sebebiyle bazı kişilerin yaralandığı görüldü. Sahnedeki Derya Bedavacı ve saz ekibi büyük bir panikle sahneyi terk etti.

DEHŞET GECESİNDE BAYILANLAR OLDU

Herkesin çığlık çığlığa bağırdığı dehşet gecesinde bayılanlar oldu. Olayın şokunu atlatmaya çalışanlar hemen polisi ve ambulansı aradı. Olay yerine kısa zamanda ulaşan onlarca polis ve ambulans ekipleri yaralılara müdahalede bulundu.

Olayın neden ve kimler arasında olduğu araştıran polis ekipleri silah kullanan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 2
İzmitli 11 Kasım 2023 22:46

Müşteri daha ne olsun

Müşteri 11 Kasım 2023 04:00

Sayın ilgili çok ama çok abartmışsınız bizde oradaydık.Yazdıklarınızın çoğu olmadı 2 grup tartıştı dışarı çıkarıldı mekanın güvenliği tarafından dışarda araçlarından silah alan bir şahış arkadaşına ateş etti

Bakmadan Geçme