Kamu malına zarar verenler cezalandırılmalı

Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Asiller Caddesi Kent mezarlığında kazı çalışmaları esnasında kaldırım ve perde taş duvar üst dekoratif tuğlalar zarar görüyor.

Konuyu gazetemize aktaran okuyucular şu ifadeleri kullanarak tepki gösterdi:

Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Asiller Caddesi Kent mezarlığında kazı çalışmaları esnasında kaldırım ve perde taş duvar üst dekoratif tuğlalar zarar görmekte. Kent mezarlığı duvar ve kaldırımları yapılan her çalışmada farklı bir yerden hasar olmakta. Ayrıca, mezar kazmak için neden iş makinası çalıştırılır. Yapılan çalışmaların denetlenmesi, kamu malına zarar verenlerin cezalandırılması için yetkilileri göreve davet ediyoruz

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Prestijli Yaşam 08 Ağustos 2024 13:35

Bu konuya gözümle şahit oldum. Malesef çok uygunsuz bir çalışma. Mezar kazmak için mezalık dışından iş makinası kaldırıma çıkartılıyor. Hem kaldırım, hemde duvar üst kaplamaları zarar görüyor. Güzel yapılan işler iş bilmeyen kimseler tarafından bozuluyor. Bu yapılan çalışmayı hiçbir mezarlık veya Belediye yetkilisi görmez mi? Özellikle kent meydanı bölgesinde çok vurdumduymazlık var. Yetkili mercileri görevlerini yapmaya davet ediyorum.

Bakmadan Geçme