Altyapıya moral ziyareti

Kendi tesislerinde U13, U 12, U11, U10, U9 takımlarının gerçekleştirdiği idman çalışmalarını yakından takip eden Kulüp Başkanı Sandıkçıoğlu, 'Kalıcı başarılar güçlü bir altyapı ile mümkün olabilir. Genç ve yetenekli sporcularımız için elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz' dedi.

Suadiyespor'un Kulübü’nün U13, U 12, U11, U10, U9 altyapı oyuncularının gelişimi için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Kulüp Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu idmana moral ziyareti gerçekleştirdi.  Suadiyespor'un Sinan Sipahi Tesisleri'ndeki Altyapı Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette Altyapı Sorumlusu Nuri Adıgüzel de hazır bulundu. Altyapı oyuncuları ile sohbet eden Başkan Sandıkçıoğlu, gençlerle birlikte "Yeşil -Beyaz" tezahüratta bulundu.

ALTYAPISI SAĞLAM TAKIMLAR İÇİN BAŞARI DAHA KOLAY
Sandıkçıoğlu açıklamalarında, “Kalıcı başarılar; güçlü bir altyapı ile mümkün olabilir. Altyapısı sağlam takımlar için başarı daha kolay elde edilir. Önemli olan büyüdüğü, yetiştiği semtin takımına hizmet etmek, o heyecanı, o ruhu yüreğinde hissetmektir. Genç ve yetenekli sporcularımız için elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi. 

BAŞARI ÇOK YAKIN
Sandıkçıoğlu ayrıca, Altyapı Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Nuri Adıgüzel ile birlikte futbolcu adaylarının ileri ki yıllarda kendilerinden söz ettirmelerinin başarı ile birlikte kişisel gelişimlerine katkıda bulunacağını da vurguladı.
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme