Akşener'den iktidara tam destek

1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıyan ülkelere sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Soykırım iddiaları iftiradır. İktidarın bu konudaki duruşunu destekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme ait çarpıcı açıklamalarda bulundu. 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıyan ülkelere sert tepki gösteren Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına destek vererek "İktidarın yanındayız" mesajı verdi.

MHP lideri Bahçeli'nin "Büyükşehir Belediye Başkanları, ilçe belediye başkanlarını atasın" önerisine ise sert tepki gösteren Akşener, "Ülkeyi vilayetlere bölecek bir durumun alt yapısını oluşturmaktır" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişimi sonrası yapılan açıklamalar üzerinden iktidarı eleştiren İYİ Parti lideri, İstanbul seçimleriyle ilgili olarak da "Sayın İmamoğlu İBB Başkanı olarak seçilmiştir. Bunun dışındaki bir karar siyasi gasp olur. Buna ne biz ne de milletimiz razı olur" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme